Fettsuging dobbelthake

Bærum Plastikkirurgi / Ansikt / Fettsuging dobbelthake

Fettsuging dobbelthake

Ansiktet betyr mye for personens fremtoning, og for noen kan dobbelthake være meget sjenerende.
Kroppen forandrer seg gjennom hele livet. Det er vanlig med overflødig hud og forandret fettfordeling rundt dobbelthaken og halsen. Har du vært igjennom diverse slankekurer og mosjonstrening uten hell med å få dobbelthaken vekk, så kan fettsuging av haken kanskje være den siste utvei.

Har du fettdepoter som bare ikke vil forsvinne, på tross av utallige forsøk på diverse slankekurer og treningsøkter, så er det mest sannsynlig fordi du har fettdepoter som ikke kan trenes eller spises vekk. Fettsuging er ingen slankekur, men en behandling som fjerner lokale fettdepoter på spesifikke områder på kroppen, som for eksempel fettsuging av haken. Fettsuging kan foregå under lokalbedøvelse eller under full narkose, alt avhengig av størrelsen på operasjonen. Karsammenhengende væske sprøytes inn i fettvevet for å minske blødninger i forbindelse med utsuging av fettcellene, deretter føres en kanyle inn under huden, og det suges maksimalt 2 liter fett per fettsuging.

Fettsuging på dobbelthake:

Halsen: Huden er elastisk, og hos yngre mennesker vil den trekke seg sammen når fettet er borte. Eldre mennesker må ofte få fjernet overflødig hud etter fettsuging kirurgisk etterpå. Ved å forme halsen, kommer ofte dobbelthaken tydeligere frem.

Hvilket resultat kan du forvente?

Resultatet etter en fettsuging avhenger av flere faktorer, som hvor elastisk huden er ved din dobbelthake, hvilket område som behandles, kjønn, alder, mengden av fett som skal fjernes og kirurgens erfaring med fettsuging-metoden. De fjernede fettcellene rundt en dobbelthake kommer ikke tilbake, men de som er igjen, kan etterfylle seg i varierende grad.

Operasjonen på en dobbelthake:

Fettsugingen utføres vanligvis i en kombinasjon av lokalbedøvelse og beroligende medisin, eller i narkose. Man lager små snitt i huden rundt dobbelthaken og fører inn en tynn kanyle. Den er igjen koblet til en pumpe som skaper undertrykk, slik at fettcellene suges ut.

Etter operasjonen:

Etter fettsugingen vil man kunne få forbigående blåmerker ved dobbelthaken. Huden kan bli nummen og vevet føles “klumpete” og hardt. Dette vil bedre seg i løpet av tre måneder. For å motvirke hevelse etter fettsugingen bruker man et komprimerende plagg dag og natt i 4-6 uker etter operasjonen. Man reiser hjem operasjonsdagen og går vanligvis tilbake til jobb etter 5-7 dager.

Hvem kan få utført fettsuging av haken?

Alle kan få utført fettsuging av haken, forutsatt at de er sunne og friske, samt har spenstig hud. Er huden blitt slapp på grunn av alder, kan en kombinasjon av halsløft og fettsuging være aktuell. Med en konsultasjon hos Bærum Plastikkirurgi finner vi ut sammen hva som er den beste behandlingsmetoden for deg.

Hvordan skal jeg forberede meg?

Det starter med en helt uforpliktende samtale med en av våre dyktige og anerkjente plastikkirurger. Sammen med deg finner vi ut om hvilke behandlingsalternativer som er best for deg og hva du føler deg komfortabel med.
Er du røyker, skal du slutte med røykingen noen uker før operasjonen, røyking forsinker helingsprosessen.

Komplikasjoner og bivirkninger

Du vil være øm og ha hevelse i en måneds tid etter inngrepet, og få blåmerker nedover halsen.
Bak enhver operasjon er det risiko for infeksjoner, misfarginger og ujevnheter.
Fettsuging av haken kan i sjeldne tilfeller gå ut over smileevnen.

3 råd til å fjerne dobbelthaken

1. Kost og kalorier: Første skritt på veien for å få dobbelthaken til å forsvinne er å være påpasselig med hva du spiser. Å overvåke og regulere inntaket av kalorier, er kanskje den mest effektive måten å bli kvitt dobbelthaken. Jo mindre kalorier du spiser, jo mindre fett vil du kunne finne på ansiktet og andre steder på kroppen.

2. Mosjon: Grunnen til at trening av resten av kroppen virker i kampen mot dobbelhaker, er at dobbelthaker er betinget bl.a. av kalorier – som forbrenner når man trener. Fett på kroppen kan kun fjernes naturlig ved å forbrenne flere kalorier enn det man inntar.

3. Plastikkirurgi: Siste utvei er plastikkirurgi. Et alternativ til fettsuging kan være en oppstramming av huden.

Få konsultasjon for fettsuging av dobbelthake

Få svar på dine spørsmål og hør mer om fettsuging av dobbelthake, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses til deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din behandling, og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på dine spørsmål om behandlingen, så du kan få en klar idé om hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstiden vil være, og hva totalprisen blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for fettsuging av dobbelthake.

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen