Fettsuging hake

Bærum Plastikkirurgi / Ansikt / Fettsuging hake

Fettsuging hake

Har du fettdepoter som bare ikke vil forsvinne, på tross av utallige forsøk på diverse slankekurer og treningsøkter, så er det mest sannsynlig fordi du har fettdepoter som ikke kan trenes eller spises vekk. Fettsuging er ingen slankekur, men en behandling som fjerner lokale fettdepoter på spesifikke områder på kroppen, som for eksempel fettsuging av haken. Fettsuging kan foregå under lokalbedøvelse eller under full narkose, alt avhengig av størrelsen på operasjonen. Karsammenhengende væske sprøytes inn i fettvevet for å minske blødninger i forbindelse med utsuging av fettcellene, deretter føres en kanyle inn under huden. Det suges maksimalt 2 liter fett per fettsuging.

Ansiktet betyr mye for personens fremtoning og for noen kan fett på haken være meget generende.
Kroppen forandrer seg gjennom hele livet. Det er vanlig med overflødig hud og forandret fettfordeling rundt haken og halsen. Har du vært igjennom diverse slankekurer og mosjonstrening uten hell med å få fettet på haken vekk, så kan fettsuging av haken kanskje være den siste utvei.

Områder der man ofte ønsker fettsuging er:

Halsen: Huden er elastisk, og hos yngre mennesker vil den trekke seg sammen når fettet er borte. Eldre mennesker må ofte få fjernet overflødig hud etter fettsuging kirurgisk etterpå. Ved å forme halsen, kommer ofte haken tydeligere frem.
Knær: Fettputen på innsiden av knærne lar seg fjerne kirurgisk med fettsuging.
Ridebukselår: Lårene får et mer velproporsjonert utseende etter fettsuging, bukser vil sitte bedre og stramme mindre.
Innsiden av lårene: Her er huden slappere, og man må av og til kombinere inngrepet med en lårplastikk.
Overarmer: Her må også fettsuging ofte kombineres med overarmsplastikk grunnet løs hud.
Ankler og legger: Ved forsiktig fettsuging kan ankler og legger formes.
Mage: Kulemage som skyldes fettvev, og ikke fremfall av selve magemuskulaturen, kan korrigeres med fettsuging.
Hofte, flanker og valker: Fett på hoftene skyldes ikke alltid overvekt. Huden på hoftene har en relativt god evne til å trekke seg sammen, og ujevnheter i huden etter fettsuging er her sjelden noe problem.

Hvilket resultat kan du forvente etter fettsuging rundt haken?

Resultatet etter en fettsuging avhenger av diverse faktorer, som hvor elastisk huden er ved din hake, hvilket område som behandles, kjønn, alder, mengden av fett som skal fjernes og kirurgens erfaring med fettsuging-metoden. De fjernede fettcellene rundt en hake kommer ikke tilbake, men de som er igjen, kan etterfylle seg i varierende grad.

Slik utføres operasjonen på en hake:

Fettsugingen utføres vanligvis i en kombinasjon av lokalbedøvelse og beroligende medisin, eller i narkose. Man lager små snitt i huden rundt haken og fører inn en tynn kanyle. Den er igjen koblet til en pumpe som skaper undertrykk slik at fettcellene suges ut.

Etter operasjonen:

Etter fettsugingen vil man kunne få forbigående blåmerker ved haken. Huden kan bli nummen og vevet føles “klumpete” og hardt. Dette vil bedre seg i løpet av tre måneder. For å motvirke hevelse etter fettsugingen bruker man et komprimerende plagg dag og natt i 4-6 uker etter operasjonen. Man reiser hjem operasjonsdagen og går vanligvis tilbake til jobb etter 5-7 dager.

Komplikasjoner ved fettsuging av hake

Fettsuging betraktes som en meget sikker prosedyre, som blir utført av en kvalifisert plastikkirurg. Det kan dog være noen komplikasjoner som kan forekomme som ved ethvert kirurgisk inngrep; som overdreven fjerning av fett, blod- og væskeansamlinger under huden, infeksjoner, pigmentendringer og nedsatt følsomhet av huden. For å unngå eller minimere komplikasjoner er det viktig å konsultere en av våre dyktige plastikkirurger.

Få konsultasjon for fettsuging av hake

Få svar på dine spørsmål og hør mer om fettsuging av hake, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses til deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din behandling og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på dine spørsmål om behandlingen, så du kan få en klar idé om hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstid vil det være, og hva totalprisen på blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for fettsuging av hake.

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen