Fettsuging hals

Bærum Plastikkirurgi / Ansikt / Fettsuging hals

Fettsuging hals

Kroppen forandrer seg gjennom hele livet. Det er vanlig med overflødig hud og forandret fettfordeling rundt halsen og haken. Da kan fettsuging være siste vei. Med økende alder blir huden på halsen slappere og mer rynket hos alle.
Fettsuging er ingen slankekur, men en behandling som fjerner lokale fettdepoter på spesifikke områder på kroppen, som for eksempel fettsuging av halsen.

Områder der man ofte ønsker fettsuging er:

Halsen: Huden er elastisk, og hos yngre mennesker vil den trekke seg sammen når fettet er borte. Eldre mennesker må ofte få fjernet overflødig hud etter fettsuging kirurgisk etterpå. Ved å forme halsen, kommer ofte halsen tydeligere frem.
Ankler og legger: Ved forsiktig fettsuging kan ankler og legger formes.
Hofte, flanker og valker: Fett på hoftene skyldes ikke alltid overvekt. Huden på hoftene har en relativt god evne til å trekke seg sammen, og ujevnheter i huden etter fettsuging er her sjelden noe problem.
Knær: Fettputen på innsiden av knærne lar seg fjerne kirurgisk med fettsuging.
Innsiden av lårene: Her er huden slappere, og man må av og til kombinere inngrepet med en lårplastikk.
Overarmer: Her må også fettsuging ofte kombineres med overarmsplastikk grunnet løs hud.
Ridebukselår: Lårene får et mer velproporsjonert utseende etter fettsuging, bukser vil sitte bedre og stramme mindre.
Mage: Kulemage som skyldes fettvev, og ikke fremfall av selve magemuskulaturen, kan korrigeres med fettsuging.

Komplikasjoner ved fettsuging av hals

Fettsuging betraktes som en meget sikker prosedyre, som blir utført av en kvalifisert plastikkirurg. Det kan dog være noen komplikasjoner som kan forekomme som ved ethvert kirurgisk inngrep; som overdreven fjerning av fett, blod- og væskeansamlinger under huden, infeksjoner, pigmentendringer og nedsatt følsomhet av huden. For å unngå eller minimere komplikasjoner er det viktig å konsultere en av våre dyktige plastikkirurger.

Resultat etter fettsuging rundt halsen

Resultatet etter en fettsuging avhenger av diverse faktorer, som hvor elastisk huden er ved din hals, hvilket område som behandles, kjønn, alder, mengden av fett som skal fjernes og kirurgens erfaring med fettsuging-metoden. De fjernede fettcellene rundt en hals kommer ikke tilbake, men de som er igjen, kan etterfylle seg i varierende grad.

Slik utføres operasjonen på en hals:

Fettsugingen utføres vanligvis i en kombinasjon av lokalbedøvelse og beroligende medisin, eller i narkose. Man lager små snitt i huden rundt halsen og fører inn en tynn kanyle. Den er igjen koblet til en pumpe som skaper undertrykk slik at fettcellene suges ut.

Etter operasjonen:

Etter fettsugingen vil man kunne få forbigående blåmerker ved halsen. Huden kan bli nummen og vevet føles “klumpete” og hardt. Dette vil bedre seg i løpet av tre måneder. For å motvirke hevelse etter fettsugingen bruker man et komprimerende plagg dag og natt i 4-6 uker etter operasjonen. Man reiser hjem operasjonsdagen og går vanligvis tilbake til jobb etter 5-7 dager.

konsultasjon

Få svar på dine spørsmål og hør mer om fettsuging av hals, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses til deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din behandling og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på dine spørsmål om behandlingen, så du kan få en klar idé om hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstid det vil være, og hva totalprisen blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for fettsuging av hals.

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen