Kinnbenplastikk.

Kinn bena markerer midtansiktets ytterste parti. Høye kinnben er kjennetegnet for flere folkeslag og regnes også i vår vestlige kultur for vakkert. Det gir ansiktet særpreg og løfter mellom ansiktet , som ofte med årene kan synke inn ( nedsenkede partier undre øynene). I forbindelse med fettransplantasjon og korreksjon av gropen under øynene, vil de fleste også heve kinn bena, som vi da gjør med fett.

Enkelte mennesker har lite markerte kinnben. Dette kan behandles ved hjelp av silikonproteser som settes inn via munnhulen eller ved hjelp av fillere eller fettransplantasjon.

Silikon proteser bruker vi fortsatt, men mest når det er mye som skal korrigeres. Dersom dette skjer uten komplikasjoner ( se nedenfor) , blir resultatet bra uten at dette forandrer seg. Protesen vil man etter hvert ikke merke.

Hvilket resultat kan man forvente?

Høyere kinnben og bedre proporsjoner i ansiktet.

Se Lisbeth fortelle om sine erfaringer…

Slik utføres operasjonen

Inngrepet gjøres som regel med lokalbedøvelse og sedasjon (smertestillende og beroligende medisiner, som gis gjennom en kanyle direkte i blodbanen).

Ved innsetting av protese legges et lite snitt i munnhulen over tennene. Det lages en liten lomme helt inn på benet, over kinnknuten, og protesen føres inn i denne lommen. Protesen festes med en liten skrue, slik at den ikke får anledning til å forskyve seg.

Etter operasjonen

Etter operasjonen er man hoven opp til 14 dager.

Mulige komplikasjoner

Protesene kan forskyve seg og det kan danne seg en veskefyllt kapsel rundt protesen. Danner man kapsel, må protesen som regel fjernes.

I forbindelse med inngrepet kan man også få en skade av midtansiktetes følelses nerve. Meget sjelden.

Kundehistorier

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen