Leppeforstørrelse

Bærum Plastikkirurgi / Ansikt / Leppeforstørrelse

Leppeforstørrelse

Leppene tiltrekker seg stor oppmerksomhet. Kanskje ikke så merkelig, for de er sensuelle, sanselige og helt uunnværlige. Vi smiler med leppene, kysser med leppene, spiser og drikker med dem. Lepper preger hele ansiktet ditt. Lepper kan vitne om varme og mottakelighet, de er veldig utrykksfulle, og når noen virkelig er glad for å se deg, blir leppene deres rødere og større.

Leppeforstørrelse med Restylane

Hos Bærumplastikkirurgi.no kan du få en effektiv og naturlig rynkereduksjon eller leppeforstørrelse med Restylane. Vi kan fremheve leppene ved å legge fylde langs leppekanten, eller vi kan legge fillere dypere i leppen, så hele området får større fylde.

Vi kan redusere fine rynker omkring munnen og skape en mer definert amorbue. Behandling for leppeforstørrelse krever ingen særlig forberedelse, det tar ca. 30 minutter og resultatet ses med det samme. Du kan fortsette din hverdag umiddelbart etter behandlingen. Effekten er midlertidig, og volumet holder typisk 4-6 måneder.

Ved en innledende konsultasjon gjennomgår vi dine spesielle ønsker for leppeforstørrelse, og setter deg grundig inn i hele forløpet. Vi har stor ekspertise og lang erfaring med leppeforstørrelse.

Leppeforstørrelse med Restylane

Restylane virker omgående og gir et langvarig, estetisk resultat. Restylane er effektivt til rynkebehandling, leppeforstørrelse, ansiktskonturering, til å definere leppekonturene, skape mer leppevolum og til foryngelse av huden.

Restylane leppebehandling kan gi deg ditt ønskede resultat. Fyldige og myke lepper er ikke bare for de unge eller genetisk heldige!

Hvordan fungerer leppeforstørrelse med Restylane?

Restylane er en krystallklar gelé som injiseres i huden (ved enkelte behandlinger like under huden) i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Restylane er basert på hyaluronsyre, som ligner kroppens egen. Leppeforstørrelse-behandlingen gir et umiddelbart resultat. For å bevare effekten av en leppeforstørrelse, skal man normalt ha en gjenbehandling etter 6 måneder.

Få konsultasjon for leppeforstørrelse

Få svar på dine spørsmål og hør mer om leppeforstørrelse, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses til deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din behandling og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svare på dine spørsmål om behandlingen, så du kan få en klar idé om hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstid det vil være, og hva totalprisen blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for leppeforstørrelse.

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen