Øyenbrynsløft med botox

Bærum Plastikkirurgi / Ansikt / Øyenbrynsløft med botox

Øyenbrynsløft med botox

Botox reduserer linjer og rynker, og gir deg et mer opplagt og ungdommelig uttrykk. Botox brukes også mot uønsket svetteproduksjon, samt mot kjevespenninger og migrene. Vi behandler også øyenbrynsløft med botox.

Ved Bærum Plastikkirurgi utføres øyenbrynsløft med botox av høyt spesialiserte leger og sykepleiere, som sikrer deg som kunde den beste og tryggeste behandling.
Alle våre følelser, tanker og bekymringer formidles via ansiktsmuskulaturen, og gir med tiden linjer og rynker, parallelt med reduksjon av hudens elastisitet. Rynker kan være både sjarmerende og gi autoritet i enkelte sammenhenger, men ofte forbindes rynkene i visse deler av ansiktet med et uttrykk man ikke kjenner seg selv igjen i. “Sinnarynken” mellom øynene kan gi et alvorligere og mer bekymret preg enn det man egentlig ønsker å uttrykke, rynkene i pannen og rundt øynene kan gi et eldre uttrykk enn det man selv kjenner seg igjen i.

Botox er et middel som reduserer rynker ved å hindre nerveimpulsen til den aktuelle muskelgruppen, slik at huden over ikke rynkes. Middelet har vært godkjent i USA i over 25 år til denne type behandling, og vi har ved vår klinikk tilnærmet like lang erfaring med Botox. Satt riktig, er botox ufarlig, og varigheten er mellom 3-6 måneder. Kontakt oss for en konsultasjon for øyenbrynsløft med botox.

Botox egner seg best til behandling av:

• Den såkalte sinnarynken mellom øynene/øyebrynene.
• Horisontale rynker i pannen
• Smilerynkene ved siden av øynene
• Som et lett brynsløft (øyenbrynsløft med botox)
• Uønskete rynker på nesen
• Rynker på overleppen
• Hengende munnviker
• Muskeldrag på halsen
• Bredt kjeveparti pga kraftig tyggemuskulatur

Slik foregår behandlingen

Øyenbrynsløft-behandlingen foregår ved at en liten væskemengde injiseres under huden, hvoretter man slapper av og kjøler huden med en liten ispose i noen minutter etterpå. Tilsammen tar behandlingen ca 15-20 minutter, og du kan være litt rød i huden i noen timer etterpå akkurat der hvor behandlingen har foregått. Den vanligste bivirkningen til Botoxinjeksjon er en liten blå flekk, men dette er imidlertid veldig sjelden etter behandlinger utført av erfaren lege/sykepleier.

Dr. Roarsen, Dr. Bunæs og kosmetisk sykepleier Petra Eckman har alle stor erfaring med øyenbrynsløft med Botox, og tilstreber alltid et naturlig resultat ved å bevare mimikk og personlighet, samtidig som man reduserer rynkene og søker å skape det ønskete uttrykk du som kunde har.
Botox kombineres ofte med andre typer behandlinger. Vanligst er kanskje fillere, og da spesielt av typen hyaluronsyre (eks. Restylane, Juvederm, Teosyal) dersom rynkene har et dypere og delvis statisk preg. Botox brukes også som tilleggsbehandling til øyelokksplastikker, ansiktsløft og hudbehandlinger som ZO kremprogram og laserbehandlinger av huden.

Få konsultasjon for øyenbrynsløft med botox

Få svar på dine spørsmål og hør mer om øyenbrynsløft med botox, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses til deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din behandling og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på dine spørsmål om behandlingen, så du kan få en klar idé om hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstiden blir, og hva totalprisen blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for øyenbrynsløft med botox.

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen