Trådløft

Trådløft:

Formålet med ansiktsløft med tråder, er oppstramming av slapp hud og slapt vev – overveiende på kinn og nedre del av ansiktet, hos pasienter med mindre aldersforandringer. Dette er for de yngre som har litt heng i ansiktet, spesielt de med dyp nese/leppefold  der det så å si ikke er noe hud å fjerne foran øret. Vi bruker å si at det er en tredve prosents ansiktsløft!

Trådløft, en mild type ansiktsløft

Vi har holdt på med trådløft i ca 5 år. Det er viktig overfor pasientene å påpeke begrensningene ved dette inngrepet, men for den som tilfredsstiller kriteriene er det et godt alternativ til en større ansiktsløft-operasjon. Trådløft passer til de som ønsker kort rekonvalesenstid.
Ved trådløft settes 4 tråder inn i ansiktet via et lite snitt i tinningregionen. De har små mothaker i et plastmateriale som fester seg under huden og heiser denne opp. Dette materialet forsvinner etter 4-6 måneder. Trådene blir imidlertid ikke borte. Det er svært liten reaksjon etter inngrepet og man får ingen bandasje. Pasienten kan være litt hoven et par dager, men hevelsene er som regel minimale. Man skal ta det med ro i 2-3 uker etter trådløft inngrepet . Man skal tygge forsiktig den første uken. Vi bruker såkalt Silhouette-tråder, som de fleste større klinikker rundt om i Europa også benytter.
Opphenget kan gi litt ujevnheter den første tiden etterpå, men jevner seg som regel fint etter maks 14 dager. Agraffene fjernes etter 9 dager. Varigheten av trådløft-inngrepet sies å være 3 år. Man kan da gå inn i det gamle snittet i tinningen og heise opp trådene i ansiktsløftet en gang til.

Dr. Bunæs uttaler: Personlig tror jeg at dersom man er flink til å stimulere huden med våre Obagi-produkter, kan varigheten av trådløft-inngrepet  bli betydelig lenger.

Trådløft hjelper ved:

– Moderat slapphet av huden på kinnet
– Nedsynking av øverste del av kinn
– Dype furer mellom nese og munn
– “Hamsterposer”

Egnede pasienter til trådløft

– Yngre pasienter som ikke behøver en større ansiktsløft enda, aldersgruppe 35-50 år
– Pasienter som ikke ønsker operativ ansiktsløft
– Pasienter som tidligere har fått ansiktsløft, og som nå ønsker seg en liten oppstramming
– Eldre pasienter som ikke ønsker en stor ansiktsløft

Bivirkninger

Det vil være smerter det første døgnet, deretter en følelse av stramhet over de opererte områder. Det opererte området på kinn, og evt. hals, vil få lett hevelse og misfarging og det tar ca. 1-2 uker før dette forsvinner. Det kan komme midlertidige sanseforstyrrelser med nedsatt følesans over det opererte trådløftområdet.

Holdbarhet

Resultatet etter trådløft er ikke permanent. Foreløpige undersøkelser viser at holdbarheten er ca. 1-1,5 år. Man kan få innsatt ekstra tråder når effekten begynner å avta. Operasjonen kan gjentas, når det ikke lengre er effekt. Hvis det er større aldersforandringer kan ikke et trådløft i lengden erstatte en stor ansiktsløft.

Få konsultasjon for trådløft

Få svar på dine spørsmål og hør mer om trådløft, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses til deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din behandling og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på dine spørsmål om behandlingen, så du kan få en klar idé om hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstiden vil være, og hva totalprisen blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for trådløft.

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen