Utstående ører

Bærum Plastikkirurgi / Ansikt / Utstående ører

Utstående ører

Utstående ører er en relativ vanlig arvelig tilstand med stor variasjon i grad og form. De aller fleste ønsker i dag å operere sine barn før skolealder for at de ikke skal bli mobbet, men det er ikke sjelden at vi opererer ungdom eller voksne hvor utstående ører ikke har blitt korrigert i barnealderen.

 

 

Vi benytter en minimal invasiv metode (AM Raunig), som oppretter ørets naturlige konfigurasjon, med meget gode resultater. Av og til kombinerer vi forskjellige teknikker for å oppnå det vi ønsker. Dette vil vi gå nøye gjennom under konsultasjonen for utstående ører. Målet er å skape et naturlig utseende øre, som ikke fanger mer oppmerksomhet enn øret normalt skal gjøre.

Hvilket resultat kan man forvente?

Det viktigste for de aller fleste pasienter er at utstående ører korrigeres og ørene kommer mer inntil hodet på naturlig måte. Den minimal invasive metode gir dette.

Hvordan utføres operasjonen?

Inngrepet for utstående ører utføres nesten alltid i lokal bedøvelse. Hos mindre barn i narkose. Det legges et lite snitt bak ørefolden øverst i øret på forsiden. Huden over brusken på ørets fremside løsnes gjennom dette lille snittet. Ved hjelp av en diamantfil slipes brusken tynn slik at en ny fold lett kan formes. Vi setter to små tråder under huden som holder øret på plass i denne nye formen.

Etter operasjonen

For å holde ørene i ro mens snittene gror, må man gå med bandasje rundt hodet i en uke. Denne fjernes samtidig som stingene tas. Det er fint om øret tapes nattestid i en måned etter inngrepet.

Mulige komplikasjoner

Det er sjelden problemer med operasjon for utstående ører. Blødninger med blodansamling under huden kan forekomme. Dette må behandles ved at blodet må tappes ut. Infeksjon kan opptre, men meget sjelden.
Det er også svært sjelden at øret går tilbake til gammel form (utstående ører).

Få konsultasjon for utstående ører

Få svar på dine spørsmål og hør mer om utstående ører, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses til deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din behandling og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på dine spørsmål om behandlingen, så du kan få en klar idé om hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstiden vil være, og hva totalprisen blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende.Bestill konsultasjon for utstående ører.

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen