Dr. Øyvind Borch Bugge.

Kompetansen og historien bak

Internasjonal anerkjennelse

Dr. Øyvind Borch Bugge har meget bred erfaring med kosmetisk kirurgi og er en av de fremste plastikkirurger i Norge. Han utfører operasjoner i tråd med de moderne kirurgiske prosedyrene ved Akademikliniken i Stockholm og flere større, kosmetisk-kirurgiske klinikker og sykehus i USA. Se og Hør har også laget reportasje fra hans operasjoner.

Spesialist

Dr. Bugge er medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastiskkirurgisk Forening og Norsk Forening for Estetisk Plastiskkirurgi.

Rikshospitalet

Dr. Bugge har vært overlege ved Rikshospitalet i Oslo, der han i flere år har arbeidet som rekonstruktiv og plastisk kirurg. Ved Rikshospitalet hadde han blant annet ansvaret for rekonstruksjoner av hode- og halsområdet, samt mikrokirurgiske rekonstruksjoner ved ansiktslammelser.

Akademikliniken

Bugge har også i flere år arbeidet ved Akademiklinikken i Stockholm, som er et privat sykehus for estetisk og rekonstruktiv kirurgi.

Volvat

Senere har han arbeidet som plastikkirurg bl.a. ved Volvat medisinske senter i Oslo og Tønsberg, siste senere kalt Osebergklinikken.

Brystforstørrelse

Dr Bugge utfører alle typer av ansikts-, plastikkirurgiske og estetiske operasjoner. Han er en av Norges mest erfarne plastikkirurger når det gjelder brystforstørrelse og innleggelse av anatomiske brystproteser, noe som etter vår mening gir det mest naturlig resultatet. Dr Bugge har imidlertid også stor erfaring med innleggelse av runde brystproteser, ettersom mange pasienter ønsker dette.

Bodylift/Bukplastikk

Dr Bugge den eneste plastikkirurgen i Norge som utfører reelle kosmetiske bodylift-operasjoner. Behandlingen går ut på at hud fra nedre del av mage, midje og rygg strammes opp, og overflødig hud fjernes. Resultatet er en flat mage, smal midje og et løft av bakenden. En fremre bukplastikk fører til at fremre del av maven, dels midje strammes opp.

Dr. Øyvind Borch Bugge

Plastikkirurg
Tilbake til toppen