Botox.

Botox

Botox reduserer linjer og rynker, og gir deg et mer opplagt og ungdommelig uttrykk. Botox brukes også mot uønsket svetteproduksjon, samt mot kjevespenninger og migrene.

Ved Bærum plastikkirurgi utføres Botox-behandlingen av høyt spesialiserte leger og sykepleiere, som sikrer deg som kunde den beste og tryggeste behandling.
Alle våre følelser, tanker og bekymringer formidles via ansiktsmuskulaturen, og gir med tiden linjer og rynker, parallelt med reduksjon av hudens elastisitet. Rynker kan tildels være både sjarmerende og gi autoritet i enkelte sammenhenger, men ofte forbindes rynkene i visse deler av ansiktet med et uttrykk man ikke kjenner seg selv igjen i. Sinnarynken mellom øynene kan gi et alvorligere og mer bekymret preg enn det man egentlig ønsker å uttrykke, rynkene i pannen og rundt øynene et eldre uttrykk enn det man selv kjenner seg igjen i.
Botox er et middel som reduserer rynker ved å hindre nerveimpulsen til den aktuelle muskelgruppen, slik at huden over ikke rynkes. Middelet har vært godkjent i USA i over 25 år til denne type behandling, og vi har ved vår klinikk tilnærmet like lang erfaring med Botox. Satt riktig, er Botox ufarlig, og varigheten er mellom 3-6 måneder.

Botox egner seg best til behandling av:

• Den såkalte sinterynken mellom øynene/øyebrynene.
• Horisontale rynker i pannen
• Smilerynkene ved siden av øynene
• Som et lett brynsløft
• Uønskete rynker på nesen
• Rynker på overleppen
• Hengende munnviker
• Muskeldrag på halsen
• Bredt kjeveparti pga kraftig tyggemuskulatur

Botox og fillere til dype rynker

Ved tilfeller av meget dype rynker mellom øyebrynene kan Botox benyttes sammen med en filler som for eksempel Restylane. Botox-behandlingen kan kombineres med alle våre andre behandlinger og operasjoner som ansiktsløft, hud-laserbehandling eller peeling.

En Botox-behandling behøver ikke å gi et mimikkløst ansikt. Et godt resultat avhenger av hvor og hvor mye Botox man innsprøyter på det aktuelle området. Botox er en sikker behandlingsform og en av verdens vanligste kosmetiske behandlinger.

Slik foregår Botox-behandlingen

Behandlingen foregår ved at en liten væskemengde injiseres under huden, hvor man deretter slapper av og kjøler huden med en liten ispose i noen minutter. Tilsammen tar behandlingen ca 15-20 minutter, og du kan være litt rød i huden i noen timer etterpå akkurat der hvor behandlingen har foregått. Den vanligste bivirkningen til Botox-injeksjon er en liten blå flekk, men dette er imidlertid veldig sjelden etter behandlinger utført av erfaren lege/ sykepleier.
Dr. Roarsen, Dr. Bunæs og kosmetisk sykepleier Petra Eckman har alle stor erfaring med Botox, og tilstreber alltid et naturlig resultat ved å bevare mimikk og personlighet, samtidig som man reduserer rynkene og søker å skape det ønskete uttrykk du som kunde har.
Botox kombineres ofte med andre typer behandlinger. Vanligst er kanskje fillere, og da spesielt av typen hyaluronsyre (eks. Restylane, Juvederm, Teosyal) dersom rynkene har et dypere og delvis statisk preg. Botox brukes også som tilleggsbehandling til øyelokksplastikker, ansiktsløft og hudbehandlinger som ZO kremprogram og laserbehandlinger av huden.

Komplikasjoner ved bruk av Botox

Det er meget få komplikasjoner å se, dersom man kombinerer et trygt produkt med riktig injeksjonsteknikk. Hos oss vil du få veiledning, og all behandling med Botox utføres av erfarne spesialister slik at du skal være trygg.

Hvor lenge varer effekten av Botox-behandlingen?

En fordel ved Botox-behandlingen er at effekten kun varer i gjennomsnitt 3-5 måneder etter første-gangs behandlingen. Herefter kan man avgjøre, om man ønsker å gjenta behandlingen, og evt. også få behandlet andre områder.

For å vedlikeholde en optimal effekt, bør man påregne å gjenta botox behandlingene 2-3 ganger per år. Resultater fra de første vitenskapelige studier med Botox for rynkebehandling, tyder imidlertidig på at effekten av Botox varer lengre etter hver ny behandling.

Det skyldes sannsynligvis at muskelen som blir blokkert av Botox blir mindre og svakere etter hver behandling, fordi den ikke ikke lengre blir brukt. En annen faktor som nok også spiller en rolle er at man ubevisst endrer sin mimikk på grunn av at enkelte små muskler er blokkerte av Botox.

Få konsultasjon for behandling med Botox

Få svar på dine spørsmål og hør mer om behandling for Botox, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses til deg og din hudtype. Derfor starter vi alltid med en Botox-konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din behandling av Botox og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på dine spørsmål om Botox, så du kan få en klar ide om hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstiden vil være, og hva totalprisenen blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for behandling med botox.

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen