Fillere.

Fillere

Fillere er en samlebetegnelse for forskjellige produkter man kan benytte seg av for å motvirke volumtapet i huden. Vi benytter utelukkende velprøvde og trygge fillere som Restylane, Juvederm, Teosyal eller Ellanse. Samtlige av disse produktene kommer i forskjellige former, tilpasset hvilket område man behandler. Varigheten av en slik behandling ligger mellom seks måneder og et år, enkelte ganger lenger. Ønsker man en mer permanent løsning, bør man vurdere fett-transplantasjon, hvor man bruker kroppens eget materiale til å fylle ut det volumtapet som har oppstått.

Fillerbehandling er et supplement til kosmetisk kirurgisk behandling. For fjerning eller kamuflering av uønskede ansiktsrynker er fillerbehandling et naturlig valg. Fillerbehandling er en meget allsidig behandlingsform, og den kan både anvendes til endring av konturer og utfylling av groper.

Et av ansiktets aldringstegn er utvikling av linjer og rynker, enkelt sagt forårsaket av nedsatt elastisitet og volum i både hud og underhud. I forhold til tap av elastisitet, kan dette forebygges og dels behandles med ZO Medical kremprogram og peelinger. Vi har lengst erfaring i Norge med denne unike hudserien.

Nedsatt volum kan i tillegg til utvikling av rynker og furer rundt øyepartiet eller munnen, i kinnene eller på halsen, også typisk presenteres ved groper, ringer eller render under øynene.

Fillere egner seg godt til behandling av:

• Dype sinnarynker mellom øynene
• Groper, render og ringer under øynene
• Styrking av kinnbenspartiet
• Nese-leppefolden
• Leppene, både for volum og definisjon
• Sur-munn preg, løfting av munnvikene
• Hakeparti og kjevelinje
• Arrbehandling og asymmetrier i ansiktet
• Nesejusteringer, rette ut mindre humper og skjevheter

Komplikasjoner ved bruk av fillere

Det er meget få komplikasjoner å se, dersom man kombinerer et trygt produkt med riktig injeksjonsteknikk. Hos oss vil du få veiledning, og all behandling utføres av erfarne spesialister slik at du skal være trygg.

Fett-transplantasjon – kroppens egen filler

Når en filler anvendes vil det som regel også være mulig å overveie å behandle med fettransplantasjon som et alternativ til filler. Fettransplantasjon har mange av de samme fordeler som hyaluronsyre-filleren. Med fettransplantasjon oppnås flere av de fordelene som permanent filler har, herunder en blivende effekt.
Et veldokumentert og lengrevarende produkt er kroppens eget fett. Dette har vært en av klinikkens mest utførte behandlinger helt tilbake til midten av 1990-tallet. Fett er det mest naturlige fyll-materialet vi kan bruke, og egner seg spesielt godt til midtansiktet for å rette på render og mørke ringer under øynene, samt til gjenoppbygging av en sterk kinnbensregion. Utført på riktig måte, gir denne behandlingen meget naturlige og estetiske resultater.

Få konsultasjon for behandling av fillere

Få svar på dine spørsmål og hør mer om behandling for fillere, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses deg og din hudtype. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din behandling av fillere og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svare på dine spørsmål, så du kan få en klar ide om hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstid det vil være, og hva totalprisen blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende.
Bestill konsultasjon for behandling av fillere.

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen