Hudfornyelse.

Hudfornyelse

De fleste kunne tenke seg å bevare et friskt og ungt utseende hele livet igjennom. Det er dog ikke så lett, idet huden forandrer seg med alderen. Man kan ikke bremse hudens naturlige aldringsprosess, men med våre sikre og effektive hudfornyelses-behandlingsmetoder kan man fornye hudens struktur og utseende markant. Rynket og solskadet hud kan behandles effektivt gjennom livet. Rynket, løs, solskadet, slapp hud ses oftest i ansiktet, øverst på brystet og på hendene. Pigmentskjolder, karspregninger og fregner er også ofte et resultat av solen. Avhengig av din huds tilstand og alder finnes det både mildere og mer kraftige former for hudfornyelses-behandlinger.

Hvilken behandling egner seg best?

Dette kan vi vurdere i forbindelse med en konsultasjon hos Bærum Plastikkirurgi.

CO2-laserpeeling

For hudfornyelse og behandling av rynker og arr er fremdeles ”gammeldags” CO2 laserpeeling det beste alternativet. Ulempen er imidlertid lang rekonvalesenstid, opptil 14 dager, samt rødhet i kortere eller lengre tid etterpå. Samtidig er også risikoen for bivirkninger som depigmenterte områder (lysere områder i huden) eller arr, større ved denne type hudfornyelse-behandling.

HARMONY-laser

Vår aller nyeste laser som effektivt behandler blodårer i ansikt og på ben, diffus rødme og pigmentflekker.

Fraksjonert CO2-laserbehandling

Dette er den nye typen laserbehandling for behandling av rynker, arr og generell hudfornyelse. Prinsippet går ut på at mange små laserstråler trenger inn i huden, men med frie områder omkring som ikke blir behandlet. Dette fører til raskere tilheling (ca. 1 uke) og mindre risiko for bivirkninger. Hudfornyelsesbehandlingen må som regel gjentas dersom man skal få samme effekt som den ”gammeldagse” metoden. Hudfornyelsen kommer også relativt sent og det kan ta opptil et halvt år før man ser det endelige sluttresultatet.

Få konsultasjon for hudfornyelse

Få svar på dine spørsmål og hør mer om hudfornyelse, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses til deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din behandling og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på dine spørsmål om behandlingen, så du kan få en klar idé om hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstiden vil være, og hva totalprisen blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for hudfornyelse.

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen