Laserbehandling av hud

Bærum Plastikkirurgi / Hud / Laserbehandling av hud

Laserbehandling av hud

Laserbehandling av hud har vært brukt til kosmetiske behandlinger i over 20 år overalt i verden, og den brukes blant annet til behandling av rynker, arr, fødselsmerker og akne. Vi anvender laserapparater som inneholder de nyeste og mest sikre teknologier, til våre laserbehandlinger av hud.

Med laserbehandling av hud kan du få redusert/ fjernet:

– Akne
– Slapp hud
– Pigmentforandringer
– Karsprengninger
– Akne-arr
– Uønsket hårvekst
– Rynker

Laserbehandlingene av huden består av ren, konsentrert lysenergi.

Er laserbehandling farlig?

Nei. Lyset som anvendes til laserbehandling er uskadelig, da avanserte systemer sørger for å filtrere lyset optimalt.

CO2-laserpeeling

For behandling av rynker og arr er fremdeles ”gammeldags” CO2 laserpeeling det beste alternativet. Ulempen er imidlertid lang rekonvalesenstid, opptil 14 dager, samt rødhet i kortere eller lengre tid etterpå. Samtidig er også risikoen for bivirkninger som depigmenterte områder (lysere områder i huden) eller arr, større ved denne type behandling.

HARMONY-laserbehandling

Vår aller nyeste laser som effektivt behandler blodårer i ansikt og på ben, diffus rødme og pigmentflekker.

Fraksjonert CO2-laserbehandling

Dette er den nye typen laserbehandling for behandling av rynker, arr og generell hudforbedring. Prinsippet går ut på at mange små laserstråler trenger inn i huden, men med frie områder omkring som ikke blir behandlet. Dette fører til raskere tilheling (ca. 1 uke) og mindre risiko for bivirkninger. Behandlingen må som regel gjentas dersom man skal få samme effekt som den ”gammeldagse” metoden. Hudforbedringen kommer også relativt sent og det kan ta helt opptil et halvt år før man ser det endelige sluttresultatet.

Er laserbehandling vondt?

Opplevelsen av smerte varierer fra person til person. Det er ikke nødvendig å bedøve behandlingsområdet, og de fleste opplever det som et stikk.

Kosmetisk laserbehandling av hud

Laserbehandling av hud for å fjerne uønsket hårvekst fungerer effektivt.
Hårsekken ødelegges ved laserens varme lys, resultatet er permanent ettersom ødelagte hårsekker ikke kan danne nye hår. Laserbehandlingen er skånsom og krever ingen restitusjon av huden. Laserbehandling av rynker, slapp hud, akne, akne-arr og blodkarsprengninger og pigmentforandringer, stimulerer huden til å danne nye celler til erstatning av de gamle.

Få konsultasjon for laserbehandling av hud

Få svar på dine spørsmål og hør mer om laserbehandling, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med laserbehandling, skal behandlingen tilpasses til deg og din hudtype. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din laserbehandling av hud og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på dine spørsmål om laserbehandling, så du kan få en klar idé om hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstiden vil være, og hva totalprisen på laserbehandlingen blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for laserbehandling av hud.

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen