Laserbehandling

Bærum Plastikkirurgi / Hud / Laserbehandling

Laserbehandling

Hudbehandling med laser

Laserbehandling har vært brukt til kosmetiske behandlinger i over 20 år overalt i verden, og den brukes blant annet til behandling av arr, fødselsmerker, akne og rynker. Hos Bærum plastikkirurgi har vi spesialisert oss i bruken av laser til kosmetiske behandlinger. Vi anvender laserapparater som inneholder den nyeste og mest sikre teknologien til laserbehandlinger.

Med laserbehandling kan du få redusert og i mange tilfeller fjerne:

– Akne
– Akne-arr
– Rynker
– Slapp hud
– Pigmentforandringer
– Karsprengninger

Laserbehandlingene består av ren, konsentrert lysenergi.

Er laserbehandling farlig?

Nei. Lyset som anvendes til laserbehandling er uskadelig, da avanserte systemer sørger for å filtrere lyset optimalt.

Gjør laserbehandling vondt?

Opplevelsen av smerte varierer fra person til person. Det er ikke nødvendig å bedøve behandlingsområdet og de fleste opplever det kun som et stikk.

CO2-laserpeeling

For behandling av rynker og arr er fremdeles ”gammeldags” CO2 laserpeeling det beste alternativet. Ulempen er imidlertid lang rekonvalesenstid, opptil 14 dager, samt rødhet i kortere eller lengre tid etterpå. Samtidig er også risikoen for bivirkninger som depigmenterte områder (lysere områder i huden) eller arr, større ved denne type behandling.

Fraksjonert CO2-laserbehandling

Dette er den nye typen laserbehandling for behandling av rynker, arr og generell hudforbedring. Prinsippet går ut på at mange små laserstråler trenger inn i huden, men med frie områder omkring som ikke blir behandlet. Dette fører til raskere tilheling (ca. 1 uke) og mindre risiko for bivirkninger. Behandlingen må som regel gjentas dersom man skal få samme effekt som den ”gammeldagse” metoden. Hudforbedringen kommer også relativt sent og det kan ta helt opptil 6 mnd før man ser det endelige sluttresultatet.

HARMONY-laserbehandling

Vår aller nyeste laser som effektivt behandler blodårer i ansikt og på ben, diffus rødme og pigmentflekker.

Få konsultasjon for laserbehandling

Få svar på dine spørsmål og hør mer om laserbehandling, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med laserbehandling, skal behandlingen tilpasses til deg og din hudtype. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din behandling og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på dine spørsmål om laserbehandling, så du kan få en klar idé om hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstiden vil være, og hva totalprisen på laserbehandlingen blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for laserbehandling.

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen