Obagi peeling

Bærum Plastikkirurgi / Hud / Obagi peeling

Obagi peeling

 

 

Et av ansiktets aldringstegn er utviklingen av linjer og rynker, enkelt sagt forårsaket av nedsatt elastisitet og volum i både hud og underhud. Når det gjelder tap av elastisitet, kan dette forebygges og dels behandles med Obagi peeling Medical kremprogram og peelinger. Vi har lengst erfaring i Norge med denne unike hudserien. Obagi peeling Skin health og Obagi peeling Medical er utviklet av den verdenskjente dermatologen Dr. Zein Obagi.

Nedsatt volum kan i tillegg til utvikling av rynker og furer rundt øyepartiet eller munnen, i kinnene eller på halsen, også typisk presenteres ved groper, ringer eller render under øynene.

Om peeling og Dr. Zein Obagi

Dr. Obagi er ZO Skin Health, han er medisinsk direktør og er ansvarlig for utvikling av nye peelingbehandlinger, kremprogrammer og produkter for å oppnå sunn hud. I tillegg er han sertifisert praktiserende hudlege og leder av Obagi Skin Health Institute i Beverly Hills, CA. Samtidig er han en forfatter og pedagog som har holdt mer enn 200 hud- og helseforedrag over hele verden innen emnet peeling.
Dr. Obagi unnfanget og brakte til markedet det som skulle bli en av verdens mest anerkjente merkevarer av peelingprodukter – den opprinnelige Obagi Nu-Derm® og Obagi Blue Peel® kit. Med ZO Skin Health har Dr. Obagi videreutviklet sine peelingprodukter og lansert neste generasjon av terapeutiske kremer og kremprogrammer.

Peeling gir huden et yngre og friskere preg, gjennom å stimulere kollagenet og de elastiske fibrene i selve lærhuden. Rynker, arr og pigmentflekker reduseres. Peeling gjør ikke huden tynnere. Vi tilbyr både kjemisk (Blue Peel) peeling og laserpeeling (CO2-laser), og har erfaring med begge metodene siden tidlig på 90-tallet.

Blue Peel

Blue Peel er en kjemisk peeling der huden påføres trikloreddiksyre sammen med en blå base. Den er velegnet til kosmetisk hudforbedring, reduserer solskader og rynker, fjerner pigmentflekker og fine linjer, og har en viss hudoppstrammende effekt.

Peeling med CO2-laser

Peeling med CO2-laser egner seg til behandling av dypere rynker. Ved laserpeeling fjernes de øverste lagene av huden, slik at kollagenet i de dypere hudlagene stimuleres og trekker seg sammen. Huden blir glattere og strammere, men uten å forandre karakter. Behandling med CO2- laser i dag er fraksjonert, det vil si at mange små laserstråler trenger ned i dypere lag av huden og stimulerer det eksisterende hudlaget til å bli yngre og mer spenstig. Behandlingen er mer skånsom enn tidligere CO2-laserpeeling, og tilheler raskere. Det er også mindre risiko for bivirkninger som hvite flekker og arr.

Hvilket resultat kan man forvente?

Før peeling anbefaler vi at huden behandles med vårt kremprogram i seks uker. En peeling kan eventuelt kombineres med andre ansiktskirurgiske inngrep.

Ved Blue Peel oppstår en lett brennende følelse som varer i noen minutter. Det benyttes kaldluftsvifte for å kjøle ned huden. Ved laserpeeling bedøves huden først med en salve. I tillegg settes en nerveblokade (slik som hos tannlegen). Vi gir også smertestillende og beroligende middel. Man kan derfor ikke kjøre bil selv etterpå.

Etter behandlingen

Etter kjemisk peeling kan huden hovne opp og føles noe stiv og stram, men uten smerte. Det tar ca. 8-10 dager før sårene etter peelingen er grodd, og du kan bruke sminke igjen. I denne perioden er det viktig at du ikke river eller drar i de løse hudflakene.

Etter en Blue Peel ser huden som regel bra ut etter 14 dager og man kan starte med kremprogrammet igjen.

Etter en laserpeeling begynner huden på en tilhelingsprosess, som tar 7-10 dager før ny hud er dannet. I 2-3 måneder etter behandlingen kan huden være noe rødere enn den pleier, men de fleste ser bra ut etter 2-3 uker.

Et område som er peelet skal ikke utsettes for soling, du må alltid bruke høy solfaktor. Det er også viktig å beskytte ansiktet med solbriller og solhatt.

Få konsultasjon for Obagi peeling

Få svar på dine spørsmål og hør mer om Obagi peeling, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses til deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din behandling og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på dine spørsmål om behandlingen, så du kan få en klar idé om hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstiden vil være, og hva totalprisen på behandlingen blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for Obagi peeling.

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen