Obagi Zo

Obagi Zo

Et av ansiktets aldringstegn er utviklingen av linjer og rynker, enkelt sagt forårsaket av nedsatt elastisitet og volum i både hud og underhud.Tap av elastisitet kan forebygges og dels behandles med Obagi ZO Medical kremprogram og peelinger. Vi har lengst erfaring i Norge med denne unike hudserien. Obagi ZO Skin health og Obagi ZO Medical er utviklet av den verdenskjente dermatologen Dr. Zein Obagi.
Nedsatt volum kan i tillegg til utvikling av rynker og furer rundt øyepartiet eller munnen, i kinnene eller på halsen, også typisk presenteres ved groper, ringer eller render under øynene.

Om Dr. Zein Obagi

Dr. Obagi er ZO Skin Health, han er medisinsk direktør og ansvarlig for utvikling av nye hudpleiebehandlinger, kremprogrammer og produkter for å oppnå sunn hud. I tillegg er han sertifisert praktiserende hudlege og leder av Obagi Skin Health Institute i Beverly Hills, CA. Samtidig er han en forfatter og pedagog som har holdt mer enn 200 hud- og helse-foredrag over hele verden.

Dr. Obagi unnfanget og brakte til markedet det som skulle bli en av verdens mest anerkjente merkevarer av hudpleieprodukter – den opprinnelige Obagi Nu-Derm® og Obagi Blue Peel® kit. Med ZO Skin Health har Dr. Obagi videreutviklet sine produkter og lansert neste generasjon av terapeutiske kremer og kremprogrammer.

Hva er fillere?

Fillere er en samlebetegnelse for forskjellige produkter man kan benytte seg av for å motvirke volumtapet i huden. Vi benytter utelukkende velprøvde og trygge fillere som Restylane, Juvederm, Teosyal eller Ellanse. Samtlige av disse produktene kommer i forskjellige former, tilpasset hvilket område man behandler. Varigheten av en slik behandling ligger mellom seks måneder og et år, enkelte ganger lenger. Ønsker man en mer permanent løsning, bør man vurdere fett-transplantasjon, hvor man bruker kroppens eget materiale til å fylle ut det volumtapet som har oppstått.

Fillere egner seg godt til behandling av:

• Dype sinnarynker mellom øynene
• Groper, render og ringer under øynene
• Styrking av kinnbenspartiet
• Nese-leppefolden
• Leppene, både for volum og definisjon
• Sur-munn preg, løfting av munnvikene
• Hakeparti og kjevelinje
• Arrbehandling og asymmetrier i ansiktet
• Nesejusteringer, rette ut mindre humper og skjevheter

Det er meget få komplikasjoner å se, dersom man kombinerer et trygt produkt med riktig injeksjonsteknikk. Hos oss vil du få god veiledning, og all behandling utføres av erfarne spesialister slik at du skal være trygg.

Få konsultasjon for hudforbedring

Få svar på dine spørsmål og hør mer om hudforbedring, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses til deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din behandling og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på dine spørsmål om behandlingen, så du kan få en klar idé om hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstiden vil være, og hva totalprisen på behandlingen blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for Obagi Zo.

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen