Restylane Oslo

Bærum Plastikkirurgi / Hud / Restylane Oslo

Restylane i Oslo

Restylane er en ikke-permanent filler med en holdbarhet på ca. 1 år, som absorberes i huden. Restylane er ideell til å glatte ut rynker innenfra, samtidig er Restylane populært til områder hvor det mangler volum, for eksempel lepper, kinn, kinnben, hake og under øyenene. Restylane brukes også til å korrigere asymmetri i ansiktet og gi fukt til huden. Restylane består av vann og hyaluronsyre som finnes naturlig i huden. Det har vist seg at Restylane forynger huden og får den til å danne mer kollagen. Bærum plastikkirurgi ligger kun 10 minutter fra Oslo, vi har lang erfaring med Restylane og utfører flere hundre Restylane behandlinger i året.

Hva er fillere?

Fillere er en samlebetegnelse for forskjellige produkter man kan benytte seg av for å motvirke volumtapet. Vi benytter utelukkende velprøvde og trygge fillere som Teosyal, Restylane, Juvederm eller Ellanse. Samtlige av disse produktene kommer i forskjellige former, tilpasset hvilket område man behandler. Varigheten av en slik behandling ligger mellom seks måneder og et år, enkelte ganger lenger. Ønsker man en mer permanent løsning, bør man vurdere fett-transplantasjon, hvor man bruker kroppens eget materiale til å fylle ut det volumtapet som har oppstått.

Konsultasjon og behandling med Restylane

Vær godt forberedt når du kommer til timen. Vær ærlig mot deg selv når du legger fram ønsker og spørsmål. Du vil få vite hvordan produktene med Restylane kan brukes på en trygg måte som passer til dine behov, og du vil få spørsmål om sykehistorien din. Når konsultasjonen er over, bør du være godt informert om Restylane, og du vil vite hvilke resultater du kan forvente.

I samråd med din behandler kan du vurdere hvilken type Restylane som passer best til dine behov. Siden følsomheten er forskjellig fra person til person, fås Restylane både med og uten integrert smertestillende. Avhengig av området som skal behandles, vil du også kunne velge annen bedøvelse, for eksempel bedøvende krem, tannbedøvelse eller is. Dette vil behandleren informere deg om.

En behandling med Restylane tar kun 15–30 minutter. Den utføres ved å injisere Restylane i huden via en tynn nål (for enkelte behandlinger rett under huden) for å fylle ut rynker, tilføre volum, forme ansikt og lepper og forynge huden.

Etter behandlingen

Etter behandlingen vil du få ytterligere informasjon. Det er normalt å føle noe ubehag, for eksempel rødhet, hevelse, smerte, kløe, blåmerker eller ømhet på det behandlede området. Dette går som oftest over etter noen dager eller maksimalt 1–2 uker. Det kan iblant være behov for en oppfriskende behandling ganske raskt for optimalt resultat.

Din neste behandling med Restylane

Fordi Restylane er et produkt som brytes ned naturlig ned i kroppen, må du etter en viss tid gjenta behandlingen for å opprettholde effekten. Ny behandling skjer normalt etter 6–12 måneder for rynker, og etter seks måneder for lepper. For hudforyngelse med Restylane Vital består et typisk behandlingsprogram av tre behandlinger med 2–4 ukers mellomrom, og deretter etterbehandling hver 4.–6. Måned.

– Kilde (http://www.restylane.com/nn-NO/Norway/behandlinger/Behandlingen-trinn-for-trinn/)

Restylane egner seg godt til behandling av:

• Dype sinnarynker mellom øynene
• Groper, render og ringer under øynene
• Styrking av kinnbenspartiet
• Nese-leppefolden
• Leppene, både for volum og definisjon
• Sur-munn preg, løfting av munnvikene
• Hakeparti og kjevelinje
• Arrbehandling og asymmetrier i ansiktet
• Nesejusteringer, rette ut mindre humper og skjevheter

Komplikasjoner ved bruk av fillere

Det er meget få komplikasjoner å se dersom man kombinerer et trygt produkt med riktig injeksjonsteknikk. Hos oss vil du få god veiledning, og all behandling utføres av erfarne spesialister slik at du skal være trygg.

Fett-transplantasjon – kroppens egen filler

Når en filler/ Restylane anvendes vil det som regel også være mulig å overveie å behandle med fettransplantasjon som et alternativ til filler/ Restylane. Fettransplantasjon har mange av de samme fordeler som hyaluronsyre-filleren. Med fettransplantasjon oppnås flere av de fordelene som permanent filler har, herunder en varig effekt.

Et veldokumentert og lengrevarende produkt er kroppens eget fett. Dette har vært en av klinikkens mest utførte behandlinger helt tilbake til midten av 1990-tallet. Fett er det mest naturlige fyll-materialet vi kan bruke, og det egner seg spesielt godt til midtansiktet for å rette på render og mørke ringer under øynene, samt til gjenoppbygging av en sterk kinnbensregion. Utført på riktig måte, gir denne behandlingen meget naturlige og estetiske gode resultater.

Få konsultasjon for behandling med Restylane

Få svar på dine spørsmål og hør mer om behandling for Restylane, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses deg og din hudtype. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din behandling av Restylane og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på dine spørsmål om Restylane, så du kan få en klar ide om hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstiden vil være, og hva totalprisen på behandlingen blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for behandling med Restylane.

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen