Rynker

Rynker

De fleste kunne tenke seg å bevare et friskt og ungt utseende hele livet igjennom. Dette er allikevel ikke så lett, siden huden forandrer seg med alderen. Man kan ikke bremse hudens naturlige aldringsprosess, men med våre sikre og effektive behandlingsmetoder av rynker kan man fornye hudens struktur og bedre utseendet markant. Bærum Plastikkirurgi tilbyr det siste innen behandling av rynker. Vår klinikk rår over alle effektive metoder til rynkereduksjon, og kan derfor gi deg den best mulige og mest objektive rådgivning.

Hvilken behandling egner seg best?

Dette kan vi vurdere i forbindelse med en konsultasjon hos Bærum Plastikkirurgi.

Årsaker til rynker

Det er flere faktorer som bidrar til utvikling av rynker utenom den naturlige aldringsprosessen, som muskulær strekning av huden i samme retning over lang tid, eksponering for sollys, gener, røyking, alkohol og sovestilling. Ultrafiolette stråler er den aller viktigste faktoren i å bryte ned huden og fremprovoserere linjer.

Ulike typer rynker

Pannerynker
Pannerynker er typisk dynamiske rynker, som er oppstått på grunn av muskelsammentrekninger i pannen. Behandling av pannerynker krever personlig rådgivning ved konsultasjon på klinikken. Sammen legger vi en helhetsorientert plan for ditt behandlingsforløp.

Bekymringsrynker
Bekymringsrynker eller sinterynker er rynker, som oppstår mellom øyebrynene, når man rynker brynene. Det er rynker som som har oppstått ved gjentatte muskelsammentrekninger.

Smilerynker
Smilerynker oppstår også ved muskelsammentrekninger rundt øynene. Smilerynker har sin egen sjarm, men i tilfeller hvor smilerynkene er veldig kraftige og dype, kan de gi ansiktet et eldre uttrykk.

Neserynker
Neserynker, eller også populært kalt kaninrynker, er rynker som oppstår over og på siden av øvre neserygg. Man ser neserynker hos de fleste mennesker, når de smiler mye eller rynker på nesen.

Lepperynke
Rynker på overleppen er et relativt normalt alderstegn, lepperynkene er ofte forårsaket av sol, røyk og ansiktsmimikk.

Halsrynke
Halsrynken er også kjent som kalkunhals.
Slapp og overflødig halshud er et utbredt kosmetisk problem, som hovedsakelig er forårsaket av aldring og genetikk. Slapp hud på halsen behandles best med et halsløft.

CO2-laserpeeling

For behandling av rynker og arr er fremdeles ”gammeldags” CO2 laserpeeling det beste alternativet. Ulempen er imidlertid lang rekonvalesenstid, opptil 14 dager, samt rødhet i kortere eller lengre tid etterpå. Samtidig er også risikoen for bivirkninger som depigmenterte områder (lysere områder i huden) eller arr, større ved denne type hudfornyelsesbehandling.

Fraksjonert CO2-laserbehandling

Dette er den nye typen laserbehandling for behandling av rynker, arr og generell hudfornyelse. Prinsippet går ut på at mange små laserstråler trenger inn i huden, men med frie områder omkring som ikke blir behandlet. Dette fører til raskere tilheling (ca. 1 uke) og mindre risiko for bivirkninger. Hudforbedrings-behandlingen må som regel gjentas dersom man skal få samme effekt som den ”gammeldagse” metoden. Hudfornyelsen kommer også relativt sent og det kan ta helt opptil et halvt år før man ser det endelige sluttresultatet.

Få konsultasjon for rynker

Få svar på dine spørsmål og hør mer om rynker, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses til deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din behandling og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på dine spørsmål om behandlingen, så du kan få en klar ide om hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstiden vil være, og hva totalprisen på behandlingen blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for rynker.

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen