Sprengte blodkar, ben

Bærum Plastikkirurgi / Hud / Sprengte blodkar, ben

Sprengte blodkar, ben

Sprengte og generende blodkar i ben og ansiktbehandles med god effekt med vår nyeste HARMONY-laser. Sprengte blodkar på ben responderer som regel meget godt på laserbehandling, og behandlingen er svært skånsom. Ofte vil man se tydelig forskjell allerede etter første behandling på sprengte blodkar, men man må påregne 2-4 behandlinger med 3-4 ukers mellomrom. Man bør beskytte seg mot sol, dvs. bruke solfaktor 30 eller mer, og unngå direkte eksponering av det behandlete området på benet de påfølgende 4 ukene etter behandlingen.

Vi har de nyeste og best dokumenterte karlasere, og alt ettersom det dreier seg om enkeltkar eller mer diffus rødme, så kan vi evt. kombinere behandlinger med YAG og IPL, for å komme frem til ønsket resultat.
Synlige sprengte blodkar på bena er vanskeligere å behandle enn andre området på kroppen, men man får ofte god effekt på de mindre blå årene, som mange synes er generende. Man må beregne 3-4 behandlinger. Dersom man har åreknuter på ben bør disse behandles før sprengte blodkar. Denne behandlingen kan være litt smertefull, men tolereres godt av de aller fleste. Alternativt til YAG-laser, er sklerosering. Da injiserer vi et stoff som irriterer karveggen, og som får årene til å trekke seg sammen. Etter sklerosering bør man bruke støttestrømper i et par dager på bena. Man bør også være forsiktig med sol den påfølgende måneden etter behandling av blodårer sprengte blodkar på bena.

Vi har lang og god erfaring med laserbehandling av sprengte blodkar på ben, og mange glade og fornøyde kunder.

Få konsultasjon for behandling av sprengte blodkar på ben

Få svar på dine spørsmål og hør mer om behandling for sprengte blodkar på ben, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses til deg og din hudtype. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din behandling av sprengte blodkar på ben og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svare på dine spørsmål om sprengte blodkar, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstid vil det være, og hva totalprisen på blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for behandling med sprengte blodkar på ben.

Resultat, bivirkninger og behandling

Forventet resultat?
Mange vil bli betydelig bedre etter bare en behandling i ansikt. De fleste vil imidlertid trenge flere behandlinger for å få et vellykket resultat. Vanligvis bør det gå 6-8 uker før samme ben med sprengte blodkar behandles igjen.

Mulige bivirkninger
De fleste får blåmerker i huden og blodårene blir forbigående mer synlige. Noen får også litt brunlig pigmentforandring på de behandlede områdene i ansikt, (spesielt ved behandling av litt større blodårer), men også dette forsvinner vanligvis i løpet av noen måneder. Komplikasjoner som sår og infeksjoner er svært sjelden etter behandling av sprengte blodkar.

Hvem kan ikke behandles?
Pasienter med leggsår, diabetikere, gravide og ammende kan ikke behandles.

Hva er sprengte blodkar?

Sprengte blodkar kalles på fagspråket telangiektasi. Sprengte blodkar er den mildeste form for venøs insufficiens. De minner om åreknutter, men er noe mindre.
Sprengte blodkar er små og ofte sammenfiltrede grupper av mindre blodkar like under hudoverflaten og minner ofte om spindelvev. Av og til kan et spindelvev av sprengte blodkar i ansikt dekke store hudområder, men det er sjeldent annet enn kun et kosmetisk problem. Sprengte blodkar er kapillærer – tynne blodkar direkte forbundet med det større venøse system. I de fleste tilfeller er årsaker til sprengte blodkar: alder, overvekt, stillestående arbeid, graviditet og eksponering for sollys.

Få konsultasjon for sprengte blodkar i ben

Få svar på dine spørsmål og hør mer om sprengte blodkar i ben, pris og varighet. For
at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses til
deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din behandling og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på dine spørsmål om behandlingen, så du kan få en klar idé om hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstiden vil være, og hva totalprisen blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for sprengte blodkar i ben.

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen