Teosyal

Teosyal

Fillere er en samlebetegnelse for forskjellige produkter man kan benytte seg av for å motvirke volumtapet. Vi benytter utelukkende velprøvde og trygge fillere som Restylane, Juvederm, Teosyal eller Ellanse. Samtlige av disse produktene kommer i forskjellige former, tilpasset hvilket område man behandler. Varigheten av en slik behandling ligger mellom seks måneder og et år, enkelte ganger lenger. Ønsker man en mer permanent løsning, bør man vurdere fett-transplantasjon, hvor man bruker kroppens eget materiale til å fylle ut det volumtapet som har oppstått.

“TEOXANE Laboratories som ble opprettet i 2003 i Genève Sveits, er spesialisert på utvikling og produksjon for å imøtekomme et stadig mer krevende og resultatbevisst marked. Som produsent av en av markedets mest moderne hyaluronsyre fillere TEOSYAL er vi stadig i utvikling.” Kilde (teosyal.no).

“På grunn av høy kvalitet og kontinuerlig forskning samt innovasjon, er TEOXANE Laboratories nå til stede i over 100 land. TEOSYAL er kåret til årets INJECTABLE i medisinske tidsskrifter mange år på rad. Sikkerhet, effekt og holdbarhet, er verdsatt av leger og pasienter verden over. TEOSYAL har alle medisinske godkjenninger i Europa med BSI notified body, FDA accredited. Teosyal er i dag en av verdens mest utførte behandlinger med snart 10.000.000 injeksjoner. Sammen med Restylane og Juvederm topper Teosyal antall injeksjoner verden over.” Kilde: (teosyal.no).

TEOSYAL HYALURONSYRE

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for; huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre fungerer som en støtdemper i alle bevegelige deler av kroppen. Hyaluronsyre er også viktig for å transportere næringsstoffer.
“TEOSYAL har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. Med moderne teknologi tilbyr TEOSYAL bedre holdbarhet og større elastisitet en sine konkurrenter. Med varighet opptil 2 år.
Teosyal er 100% naturlig og totalt økologisk nedbrytbart, dette betyr at produktet brukes av huden som et reservoar i form av næring og fuktighet, resultatet varierer fra 1-2 år avhengig av individuelle forskjeller.” Kilde: (teosyal.no)

Fillere egner seg godt til behandling av:

• Dype sinnarynker mellom øynene
• Groper, render og ringer under øynene
• Styrking av kinnbenspartiet
• Nese-leppefolden
• Leppene, både for volum og definisjon
• Sur-munn preg, løfting av munnvikene
• Hakeparti og kjevelinje
• Arrbehandling og asymmetrier i ansiktet
• Nesejusteringer, rette ut mindre humper og skjevheter

Komplikasjoner ved bruk av fillere

Det er meget få komplikasjoner å se dersom man kombinerer et trygt produkt med riktig injeksjonsteknikk. Hos oss vil du få grundig veiledning i forkant, og all behandling utføres av erfarne spesialister slik at du skal være trygg.

Fett-transplantasjon – kroppens egen filler

Når en filler anvendes vil det som regel også være mulig å overveie å behandle med fettransplantasjon som et alternativ til filler. Fettransplantasjon har mange av de samme fordeler som hyaluronsyre-filleren. Med fettransplantasjon oppnås flere av de fordelene som permanent filler har, herunder en blivende effekt.

Et veldokumentert og lengrevarende produkt er kroppens eget fett. Dette har vært en av klinikkens mest utførte behandlinger helt tilbake til midten av 1990-tallet. Fett er det mest naturlige fyll-materialet vi kan bruke, og egner seg spesielt godt til midtansiktet for å rette på render og mørke ringer under øynene, samt til gjenoppbygging av en sterk kinnbensregion. Utført på riktig måte, gir denne behandlingen meget naturlige og estetiske resultater.

Få konsultasjon for behandling av Teosyal

Få svar på dine spørsmål og hør mer om behandling for Teosyal, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses til deg og din hudtype. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om din behandling av Teosyal og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på alle dine spørsmål om Teosyal, så du kan få en klar idé om hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstiden vil være, og hva totalprisen på behandling med Teosyal blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for behandling med Teosyal.

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen