Brystreduksjon hos kvinner.

Brystreduksjon hos kvinner

I likhet med brystforstørrelse, er det mange grunner til et ønske om brystreduksjon hos kvinner. Noen plages av nakke- og skuldersmerter på grunn av for store bryst. Videre kan det være til sjenanse ved sportslige aktiviteter, og de kan gjøre det vanskelig å finne passende klær.
Brystene forandrer seg med kroppsvekten og ved graviditet. Planlegger du brystreduksjon bør vekten være stabil. Hos unge kvinner er det viktig å beholde en del av brystkjertelvevet for å kunne amme senere.

Med en brystreduksjon får du bryster som passer til din kropp

En brystreduksjon kan være løsningen, hvis du opplever store plager i nakke, skulder og rygg. En brystreduksjon kan også hjelpe kvinner som opplever stor forskjell på deres brysters størrelse eller form, eller fordi brystene simpelthen er generende store.

Slik utføres operasjonen

Under inngrepet blir fettvev, kjertelvev og hud fjernet fra brystene. De lages mindre og fastere, samtidig som de løftes høyere. Hensikten med brystreduksjon hos kvinner er å lage bryst som kan harmonere bedre med resten av kroppen. Det er også mulig å forminske selve brystvorten. Operasjonen skjer som regel i narkose og lokalbedøvelse.

Etter brystreduksjonen

Etter en operasjon for brystreduksjon hos kvinner er det viktig å bruke en støttende og formende BH dag og natt i 6 til12 uker. Den bør ha cuper og en bred linning. Dette skal hindre at arrene vider seg ut på grunn av tyngden, og at ”henget” til en viss grad motvirkes. Smertene etter brystreduksjon hos kvinner er som regel beskjedne og man kan reise hjem samme dag.

Mulige komplikasjoner

Som ved alle operasjoner kan blødning og/ eller infeksjon forekomme også etter brystreduksjon hos kvinner. Risikoen for nekrose/dødt vev etter operasjonen er sjeldent, men det kan forekomme. Tap av følelse i brystvorten og i selve operasjonsområdet, normaliseres iløpet av et par måneder mens hos enkelte kan det være permanent.

Få konsultasjon for brystreduksjon

Få svar på dine spørsmål og hør mer om brystreduksjon, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses til deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om brystreduksjonen og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på dine spørsmål om brystreduksjon, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstid vil det være, og hva totalprisen på blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for brystreduksjon

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen