Brystreduksjon hos menn.

Brystreduksjon for menn

Brystutvikling hos menn kan oppleves som en stor belastning. Hos menn består brystene oftest av fettvev som kan fjernes ved fettsuging. Av og til har det også kommet til utvikling av kjertelvev. En brystreduksjon vil hos menn ha stor betydning for selvbildet og hverdagen. Veldig mange menn utvikler kvinnelignende bryster. En amerikansk undersøkelse har vist, at 40-60% av amerikanske menn rammes av gynekomasti. Den kan både ramme kun det ene brystet, men også begge brystene.

For menn, som ønsker å gjøre noe med gynekomasti, kan en kirurgisk brystreduksjon (Gynekomasti) hjelpe. Formålet med operasjonen er å fjerne fett- og/eller kjertelvev fra brystene. Dette inngrepet resulterer i et flatere og fastere bryst, same en flottere mannlig brystkontur. Er brystvorten stor, kan denne også minskes ved samme operasjon.

Kandidat

Beste kanditat til mannlig kirurgisk brystreduksjon er en sunn, normalvektig eller lette overvektig mann i hvilken som helst alder, som har elastisk hud og som dessuten er psykisk stabil.

Slik utføres operasjonen

I de fleste tilfeller blir resultatet meget bra med kun fettfjerning for brystreduksjon hos menn, men iblant kan det være nødvendig å fjerne kjertelvev. Dette gjøres med et snitt i nedre del av brystvorten. Operasjonen skjer oftest i narkose.

Etter operasjonen

Etter en brystreduksjon hos menn må en regne med en del ømhet og bloduttredelser. Huden kan virke nummen og vevet ”klumpete”. Det er en fordel å ta det rolig og ikke bevege armene for mye de første dagene. Man må bruke en strammende vest som skal brukes dag og natt i ca. seks uker. I dette tidsrommet skal det opererte området ha ro.

Mulige komplikasjoner etter brystreduksjon

Som ved alle operasjoner kan blødning og/eller infeksjon forekomme. Væsketap

Få konsultasjon for brystreduksjon

Få svar på dine spørsmål og hør mer om brystreduksjon for menn, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses til deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om brystreduksjonen og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på dine spørsmål om brystreduksjon, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstid vil det være, og hva totalprisen på blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for brystreduksjon.

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen