Bukplastikk.

Bukplastikk

Bukplastikk eller også kjent som mageplastikk går ut på oppstramming av mage. Ved å oppstramme mageskinnet og fjerne fett samt overskytende hud, kan man med en bukplastikk oppnå en flatere og penere mage. Etter en vektnedgang eller graviditet kan huden på buken iblant ha vanskeligheter med å dra seg sammen. Foreligger det et større hudoverskudd kan en bukplastikk være løsningen for deg. I enkelte tilfeller kan det være nødvendig å kombinere fettsuging med en oppstramming av huden gjennom bukplastikk, for å oppnå et optimalt resultat.

Ved bukplastikk kan man oppnå en stor kosmetisk forbedring av magens fremtoning, men det er viktig å gjøre oppmerksom på, at man ved dette inngrepet pådrar seg et stort arr, som dog ka korrigeres.

Egnethet

De beste kandidater til mageplastikk er både menn og kvinner over 18 år, som er i relativ god fysisk form, og som har store fettdepoter eller hengende og slapp hud på magen. God mental helse er også en betingelse for å få bukplastikk.

Full mageplastikk:

Full mageplastikk er aktuelt dersom det er løs hud eller hudfolder både under og overfor navlen. Navlen blir da flyttet.

Mini mageplastikk

Dersom det er bare løs hud under navlen, kan man gjøre en mini mageplastikk.

Hvilket resultat kan du forvente?

Det meste av fettet på utsiden av magemuskelen kan fjernes sammen med slapp hud. Slappe magemuskler sammen med mye fett inne i bukhulen på grunn av overvekt, vil gi et dårligere resultat. Man bør derfor ha den vekten man ønsker før man lar seg operere. Menn har ofte mer fett inne i bukhulen enn kvinner. Hvor synlig arret blir, er individuelt. En mageplastikk kan forbedre ditt utseende og øke ditt velvære.

Slik utføres operasjonen

Man begynner som regel med fettsuging av øvre del av magen og av midjen. Operasjonssnittet legges svakt bueformet fra hoftekam til hoftekam, og fettvev nedenfor navlen vil fjernes. Det lages en liten åpning i huden i midtlinjen hvor navlen trekkes ut og sys fast. Snittet blir sydd sammen av selvoppløselig tråd. Hvor synlig arret blir, er individuelt. Full mageplastikk gjøres i narkose.

Etter operasjonen

Det vil være sårt og stramt i magen den første uken. Av og til kan man ikke rette seg opp, men må gå lett krokbøyd den første uken. Etter operasjonen skal man bruke komprimerende plagg i seks uker og av og til enda lenger. Dette er for å motvirke blødning, hevelse og unødige smerter.

Mulige komplikasjoner ved bukplastikk

Viktig er det at man beveger bena etter operasjonen. Man skal også drikke rikelig for å forhindre alvorlige komplikasjoner som blodpropp. Følelsen i huden kan bli forbigående nedsatt. Rundt arrene kan man få varig nedsatt følelse fordi man deler hudnerver i forbindelse med operasjonen. Midlertidig smerter, hevelser, ømhet, følelsesløshet av mageskinnet, blodutredninger (blå merker) tretthetsfornemmelse i mange uker eller måneder.

Behandlingens varighet

Etter en bukplastikkoperasjon vil magen bevare sitt utseende i mange år, med mindre man legger seg på vekt eller f.eks. ved graviditet får utvidet mageskinnet på nytt.

Få konsultasjon for bukplastikk

Få svar på dine spørsmål og hør mer om bukplastikk, pris og varighet. For at du skal oppnå de beste resultater med behandlingen, skal behandlingen tilpasses til deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon i vår klinikk, hvor en av våre dyktige medarbeidere snakker med deg om bukplastikk og hvordan behandlingsforløpet skal være. Du får grundig rådgivning og svar på dine spørsmål om bukplastikk, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor lang behandlingstid vil det være, og hva totalprisen på blir. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende. Bestill konsultasjon for bukplastikk.

Plastisk kirurgi endret livet til Linn…

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen