Permanent fettfjerning uten kirurgi.

Permanent fettfjerning uten kirurg- Cryolipolyze med Zimmerapparat


Har du fettansamlinger på mage, ben, rygg og armer som du synes det er vanskelig å bli kvitt? Nå kan du fjerne underhudsfett på kroppen uten kirurgi ved hjelp av cryolipolyse med Zimmer. Sammenliknet med fettsuging eller annen type kirurgisk inngrep, er dette en skånsom behandling med lite smerte.

Hva er cryolipolyse med Zimmerapparat?

 
Fettvevet i huden din er sensitivt for kulde, og fettceller dør når de utsettes for temperatur ned mot frysepunktet. Zimmer fryser fettet i kroppen din, slik at det gradvis løses opp og forsvinner. Behandlingen egner seg godt til å redusere:

  • Fettputer på mage
  • Flanker («love handles»)
  • Fett på innside og utside av lår
  • BH-folder på ryggen
  • Fett på bakside av overarmene («grevinneheng»)

Hvordan foregår behandlingen?

Underhudsfettet på den delen av kroppen som skal behandles kjøles ned til en temperatur som gjør at fettcellene krystalliseres og går i oppløsning. Behandlingen tar i underkant av en time, med lite ubehag og ingen skade på huden, men lett rødhet/blåmerker, hevelse og nummenhet kan forekomme i inntil en uke etter behandlingen. Du kan fortsette hverdagen som normalt rett etter at behandlingen er avsluttet.

Hva kan jeg forvente av resultat?

Normalt fjernes omlag 20-35 % av fettcellene per behandling. Du kan se de første tegnene på at fett forsvinner etter ca. 3 uker. I løpet av de påfølgende 3-4 månedene skrumper fettområdene som er behandlet gradvis inn. Ved flere behandlinger kan du øke reduksjon av fett ytterligere og fettcellene som er fjernet, kommer ikke tilbake. Men hvis du går opp i vekt etter behandlingen kan andre fettceller ta opp fett og øke i størrelse.

Hvem passer cryolipolyse med Zimmer for?


Cryolipolyse passer for personer som er normalvektige, men som har fettansamlinger stedvis på kroppen som er vanskelig å få bort ved slanking.

Behandlingen egner seg ikke ved:

– Graviditet
– Kardiovaskulær sykdom
– Leversykdom
– Nyresykdom
– Ondartede svulster
– Diabetes
– Infeksjoner i behandlingsområdet
– Hypertrofe arr i behandlingsområdet
– Pasienter med pacemakere
– Blodfortynnende medisiner – kontakt din fastlege
– Hudsykdommer i behandlingsområdet
– Følsomhet overfor kulde

Konsultasjon

For at du skal få det beste resultater av en cryolipolyse må behandlingen tilpasses DEG. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon. Her møter du legene våre som vil fortelle deg om behandlingen, hvilket resultat du kan forvente og hva det vil koste. Konsultasjonen varer i ca. 15-30 minutter. Den er helt uforpliktende.

Bestill konsultasjon

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din henvendelse

Etter to mislykkede nese operasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Jarl Bunæs rettet alt opp.
Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. nese- og øyelokksoperasjonen.
Kvinne (49), Oslo

Se prislisten

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi er opptatt av at dine ønsker blir ivaretatt og at resultatene blir vakre og naturlige.

Tilbake til toppen