Favorittlegen til Linni Meister.

Kundehistorie

Historie

Klinikken jeg har sverget til i 10 år er blandt Norges eldste. Før het klinikken <<Bunæs>> idag har de byttet navn til Bærum plastikkirurgi.

Med anerkjente Dr. Jarl Bunæs (Som er min favorittlege gjennom tidene) og Dr. Roarsen kan du være trygg på at du får det beste tilbudet innen kosmetisk og plastisk kirurgi. Begge er blandt Norges høyest utdannete og mest erfarne kirurger.

De følger deg tett opp før, under og etter behandlingen. Gjennom sin profesjonelle tilnærming og tilbaketrukkete beliggenhet tilbyr de full diskresjon.

Klinikken er ikke som noen andre. Alle som drar dit, inkludert meg selv, sier at det er en helt spesiell atmosfære der, og du får en varm, trygg og god følelse av å være der.

Dr. Jarl Bunæs har fjernet noen pittesmå pigmentflekker i ansiktet mitt, og jeg er strålende fornøyd med resultatet.

Det finnes flere ulike årsaker til pigmentflekker der ?leverflekker? eller alderdomsflekker, på grunn av kronisk eksponering for sol, kanskje er den mest kjente. De kan også oppstå ved svangerskap eller p-pillebruk.

Jeg tok også silicon på denne klinikken, og fikset navlen min etter at den strakk seg etter graviditeten. Er fortsatt like fornøyd med det endelige resultatet.

Dr.Jarl Bunæs har også et rykte på seg for å være best i landet på og sette restylane, og gjør det på under 1 min ?! Det er imponerende.

Han sier også NEI til alt for unge jenter som spør om de kan operere det ene og det andre. Selv ble jeg vist ut fra klinikken hans, da jeg ville fikse på det ene og det andre som 20 åring. Proff som han er sa han at man ikke trenger å fikse på noe som er perfekt – det var vel litt å ta i, men kommer aldri til å glemme den tilitten han fikk fra meg, da jeg forstod at han virkelig brydde seg om hva som var det beste for meg/pasienten sin(da jeg ikke så det selv), istedet for å si ja for å kunne tjene penger på det.

Han sa bl. a “nei” til å legge inn større implantater, da jeg var yngre, så dro jeg til en klinikk (jeg ikke trenger å nevne navnet på) som gjorde det på null, komma niks. Med andre ord, denne legen tenkte ikke på det beste for meg, men på å tjene penger. I dag skal jeg bytte de til mindre proteser, og mer dråpeformet, og det fordi jeg ikke hørte på Dr. Jarl da jeg var ung og naiv !

Når det står mellom deg og helsen din, trenger du å få de beste rådene, og den riktige hjelpen. Du har kun en kropp og den skal du bo i resten av livet, så ikke vits i tulle for mye med den.

Man tenker alt for mye tull, er sin verste kritiker, spesielt vi jenter, men heldigvis vokser man fra det og blir mer selvsikker med alderen. Tro meg ! Vi skal være så utrolig glade for at det finnes så dyktige og fantastiske leger som Dr. Jarl Bunæs. En mer ærlig og godhjertet mann, som bryr seg om det beste for deg og hjelper deg med det han kan, skal du lete lenge etter.

Det jobber bl. a to fantastiske damer der, Astrid og Maia, som tar deg i mot med åpne armer, en unik varme og herlige smil.

Har hørt så mye positivt om den beryktede Obagi serien Zo SKIN HEALTH by Zein Obagi fra Beverly Hills (Flere store kjendiser har gått på denne hudserien, bl. a Kardashian søstrene, så nå gleder jeg meg til å teste den ut. Kjenner flere kvinner og menn som har brukt disse kremene og ser ut som “ungdommer” i dag. Dr.Jarl Bunæs og kona har brukt denne Obagi-serien i 30 år, og de ser begge helt fantastiske ut.

Dette er et helhetig hudprogram som anvender høye konsentrasjoner og aktive ingredienser. Formuleringene er kraftige for skal du vinne kampen mot aldring må du velge blant det beste som finnes. Heldigvis finner du disse kremene hos Bunæs, i Løkkeåsveien 3, 1337 Sandvika.

Nå er jeg heldig som har en ung, sterk og frisk hud, som skyldes gode gener og gode produkter.

Alikevel vil jeg gå på denne hudserien for å vedlike holde den unge og fine huden min.

For de som sliter med urenheter, rynker, og skjolder finnes det en sterkere kur fra Obagi serien. En vennine av meg gikk på den og hun endte opp med å flasse av all den gamle huden, var rød i noen dager, før hun så fikk ny hud som så sunnere, friskere og fantastisk ut.

Alltid like hyggelig å gi slike tips til Dere, da jeg vet mange av dere setter pris på det.

Alt jeg skriver om står jeg for, da jeg selv vet at produktene funker 100 %, hvis ikke ville jeg aldri i mitt liv skrevet om det, og det tror jeg dere vet.

Tilbake til toppen