Undervalg +

Øyebrynsløft

Har du hengende øyebryn, først og fremst på sidene, kan et øyebryns- eller tinningsløft være aktuelt for deg. Et slikt løft er en enklere form for panneløft.

Ønsker du konsultasjon for øyebrynsløft?

For at du skal få det beste resultater av et øyebrynsløft må behandlingen tilpasses deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon. Her møter du legene våre som vil fortelle deg om operasjonen, hvilket resultat du kan forvente og hva en operasjon vil koste. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende.

Send forespørsel

Hvordan foregår inngrepet?

Mange tror at et løft av øyebryn/tinning gir et kunstig og uttrykksløst utseende. Dette er ikke riktig. Et slikt inngrep beholder mimikken og gir deg et naturlig og mer våkent utseende, uten at du ser operert ut.

Inngrepet foregår ved å fjerne overflødig hud over øyenbrynet med start i kanten av hårlinjen slik at arret blir mindre synlig. Snittet legget bak hårfestet i tinningen, og huden løsnes ned til øyebrynet. Tråder settes i huden og festes i tinnings-muskelaturen. Overflødig hud fjernes..

Et løft av øyebryn/tinning gjøres ofte i kombinasjon med ansiktsløft og/eller en øyelokkoperasjon, dersom det vil gi det beste resultatet.  Operasjonen, tar ca. 60 minutter, og utføres i sedasjon (lett søvn) med lokalbedøvelse slik at du kan slappe helt av under inngrepet.

Komplikasjoner og risiko

Et løft av øyebryn gir som regel svært gode resultater. Komplikasjoner som blødninger og infeksjon forekommer svært sjelden.  Følelsesløshet i pannen (nummenhet) er vanlig den første tiden, men dette gir seg vanligvis raskt. Skade på bevegelsesnerven kan forekomme, men dette reparer som regel seg selv i løpet av noen uker.

Hva koster et øyebrynsløft?

Prisen på et øyebrynsløft er avhengig av en rekke faktorer, blant annet dine individuelle forutsetninger og inngrepets omfang. Derfor er prisen som angis i prislisten, en såkalt «fra-pris». Den endelige prisen på akkurat din operasjon fastsettes i i samtale med lege i konsultasjonen. Du finner prislisten her. 

Rutiner og prosedyrer i forkant og etterkant av en operasjon finner du her.

Bestill konsultasjon
Andre spørsmål? Vennligst benytt deg av kontaktskjema her
Bestill konsultasjon
Sending
Les mer om våre konsultasjoner her.
legene