Undervalg +

Ansiktsløft

Det kan være flere årsaker til at en person ønsker et ansiktsløft. Med alderen mister huden ofte mye av sin elastisitet, og du kan bli nedfor når rynker og heng ved kjeve-kammene og på halsen blir for fremtredende. Vi mister også volum og fylde. Den som har tynn hud og lite underhudsfett, er mest utsatt. I tillegg til alder så vil gener, hvordan vi lever livet vårt, sykdom, røyk, medisiner, vær og vind ha innvirkning på hvordan huden i ansiktet fremstår etter hvert som vi blir eldre.

Ønsker du konsultasjon for ansiktsløft?

For at du skal få det beste resultatet av et ansiktsløft, så må behandlingen tilpasses deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon. Her møter du legene våre som vil fortelle deg om operasjonen, hvilket resultat du kan forvente og hva en operasjon vil koste. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende.

Les om andres erfaringer med ansiktsbehandling i våre pasienthistorier.

Pris fra: Ansiktsløft Fra 69.000,-
Full facelift m/midtansikt + stor halsløft Fra 88.000,-
Panneløft Fra 42.000,-
Endymed ansikt og kropp Fra 3.000,-
Konsultasjon: Lege 500,-

Send forespørsel

De som kommer til oss med spørsmål om ansiktsløft er ofte kvinner og menn som synes de ser eldre ut enn de faktisk er. Hør historien til Lisbeth – som tok operasjon for å bli kvitt arrdannelser i ansiktet – som følge av kviser i ungdommen…http://www.baerumplastikkirurgi.no/ansiktsoperasjoner/ansiktsloft/

Publisert av Bugge & Bærum Plastikkirurgi Mandag 17. oktober 2016

Ansiktsløft

LURER DU LITT PÅ ANSIKTSLØFT? Mange frykter at et ansiktsløft vil endre ansiktets karakter. Det er ikke tilfelle. Et ansiktsløft dreier seg om å få til et naturlig resultat der du ser mer opplagt ut og har et ansikt som harmonerer mer hvor gammel du føler deg.. http://www.baerumplastikkirurgi.no/ansiktsoperasjoner/ansiktsloft/

Publisert av Bugge & Bærum Plastikkirurgi Torsdag 11. januar 2018

Ansiktsløft

Et ansiktsløft er en plastikkirurgisk operasjon der overflødig hud fjernes fra ansikt og/eller hals for å glatte ut rynker og løfte slappe deler av ansiktet. Spesielt kinn, nedre del av ansikt og hals blir markert strammere etter et ansiktsløft.

Vår filosofi er at også hudforbedring er like viktig som kirurgi, og at dette til sammen gir det beste resultatet.  Et hudforbedringsprogram med Obagi ZO-produkter eller en kjemisk peel eller laserbehandling er derfor noe vi anbefaler, sammen med løftet.

Ved overskudds av hud i øvre øyelokk, og poser under øynene kan det også være aktuelt med en øyelokkoperasjon sammen med et ansiktsløftet. Det er også mulig å gjøre fettransplantasjon, for å økte volum i ansiktet, i samme behandling.

Et ansiktsløft tar vanligvis 2-3 timer avhengig av utgangspunkt.

Et ansiktsløft er imidlertid noe du bør tenke nøye gjennom. Derfor er det helt normalt å bruker noe tid etter konsultasjonen på å tenke gjennom hvorvidt du ønsker en slik operasjon eller ikke.

Hos oss har vi tre typer av ansiktsløft:

Optimun Mobilitylift: Dette er en mindre omfattende ansiktsløft som passer for deg som ikke ønsker et stort inngrep. Fordelene er kort rekonvalesens og liten risiko for blodansamling og andre komplikasjoner. Et ansiktsløft av denne typen egner seg best til eldre kvinner og menn med tynnere hud og lite underhudsfett i ansiktet.

MACSlift: I dette inngrepet korrigeres hengende ansiktstrekk ved å løfte dem oppover gjennom et kort lite snitt, som går fra tinningen, foran øret og avsluttes bak øreflippen. Denne metoden egner best til yngre kvinner og menn som har tilstrekkelig med underhudsfett i ansiktet. Arrene etter et ansiktsløft av denne typen er normalt lite synlige

SMASlift: Dette er det vanligste ansiktsløftet. Her bruker vi en teknikk for innvendig oppstramming av bindevevet. Dette gir et mer langvarig resultat enn andre typer ansiktsløft. Rekonvalesens er noe lenger ved denne type inngrep og risiko for komplikasjoner noe høyere, selv om dette forekommer svært sjelden. Et ansiktsløft ved bruk av SMASlift passer for deg som har hengende hud på hals, overflødig hud under underkjeve, hengende kinn eller dype rynker rundt munnen og nedre øyelokk.  Arrene etter et ansiktsløft av denne typen er normalt lite synlige.

Komplikasjoner og risiko

Et ansiktsløft gir som regel svært gode resultater, og komplikasjoner forekommer svært sjelden. Blodansamling under huden etter en operasjon, kan imidlertid skje, oftest da det første døgnet etter operasjonen. Det er derfor viktig å holde seg mest mulig i ro. Blodansamlingen merkes ved unormal hevelse, som regel på den ene siden av ansiktet. Infeksjon forekommer svært sjelden. Det samme gjelder komplikasjoner som lammelse av ansiktsnerven med skjevhet i ansiktet.

Hva koster en operasjon for ansiktsløft?

Prisen på et ansiktsløft er avhengig av en rekke faktorer, blant annet dine individuelle forutsetninger og inngrepets omfang. Derfor er prisen som angis i prislisten, en såkalt «fra-pris». Den endelige prisen på akkurat din operasjon fastsettes i i samtale med legene våre på i konsultasjonen. Du finner prislisten her. 

Rutiner og prosedyrer i forkant og etterkant av en operasjon finner du her.

 

Bestill konsultasjon / Videokonsultasjon
Andre spørsmål? Vennligst benytt deg av kontaktskjema her
Bestill konsultasjon/videokonsultasjon
Sending
Les mer om våre konsultasjoner her.
legene