Undervalg +

Couperose

Couperose er små synlige blodårer like under huden (telangiektasier), stjerneformede røde flekker (spiders), og eller kun generell rødme i kinnene. Det siste ofte hos yngre og kan være svært generende. Vi kan også ha et synlig blårødt årenett på bena like under huden. Dette er ikke det samme som sprengte blodkar eller åreknuter som ofte hever seg over hudens nivå.

Les mer om sprengte blodkar her.

 

Ønsker du konsultasjon for Couperose?

For at du skal få det beste resultater av en behandling for Couperose må behandlingen tilpasses deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon. Her møter du legene våre som vil fortelle deg om operasjonen, hvilket resultat du kan forvente og hva en operasjon vil koste. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende.

Send forespørsel

Komplikasjoner og risiko

En behandling for Couperose gir som regel svært gode resultater, og komplikasjoner forekommer svært sjelden. Blodansamling under huden etter en operasjon, kan imidlertid skje, oftest da det første døgnet etter operasjonen. Det er derfor viktig å holde seg mest mulig i ro. Blodansamlingen merkes ved unormal hevelse, som regel på den ene siden av ansiktet. Infeksjon forekommer svært sjelden. Det samme gjelder komplikasjoner som lammelse av ansiktsnerven med skjevhet i ansiktet.

Rutiner og prosedyrer i forkant og etter en operasjonen  finner du her.

 

Hva koster en behandling for Couperose?

Prisen på en couperose-behandling er avhengig av en rekke faktorer, blant annet dine individuelle forutsetninger og omfang. Derfor er prisen som angis i prislisten, en såkalt «fra-pris». Den endelige prisen på akkurat din behandling fastsettes i i samtale med legene våre på i konsultasjonen. Du finner prislisten her. 

 

Bestill konsultasjon / Videokonsultasjon
Andre spørsmål? Vennligst benytt deg av kontaktskjema her
Bestill konsultasjon/videokonsultasjon
Sending
Les mer om våre konsultasjoner her.
legene