Undervalg +

Fettransplantasjon

Den beste måten for å erstatte volumtap er fettransplantasjon med ditt eget fett. Det vil også gi en positiv effekt på hudens elastisitet og utseende.

Tap av volum i ansiktet er en vesentlig del av aldringsprosessen. Vi får groper under øynene og slunkne, innsunkne kinn. Det fører ofte til at vi kan føle oss trøtte og uopplagte, og ser eldre ut enn vi er.

Ønsker du konsultasjon for fettransplantasjon?

Ring eller send en mail. For deg som bor langt unna tilbyr vi også video konsultasjon. Kontakt oss for avtale.

Fettransplantasjon til ansikt kan kombineres  med andre ansiktsinngrep, som ansiktsløft og øyelokkoperasjon. Spør oss om behandling med flere inngrep samtidig.

Pris fra: Fettransplantasjon Fra 30.000,-
Fettransplantasjon etterfyll Fra 3.000,-
Konsultasjon: Lege 500,-

Send forespørsel

Transplantasjon av eget fett til ansiktet

Fettransplantasjon er i dag en vanlig behandling. Fettransplantasjon går ut på at ditt eget fett hentes ut i små mengder fra et område på kroppen som egner seg.  Det være seg fra mage, lår eller baken. Fettet renses ved at blod, væske og olje skilles ut ved sentrifugering.  Med en tynn kanyle settes renset fett inn i det ønskede området, kun gjennom et nålestikk.

Behandlingen foregår i lett søvn (sedasjon), med lokalbedøvelse. De fleste sover, og merker ikke ubehag. Les mer om sedasjon og narkose her.

Hvor i ansiktet kan vi erstatte volumtap med eget fett?

Fett kan fylles inn de fleste steder i ansiktet, og det er her fettet holder seg aller best. Som oftest fordeles fettet rundt øyne og på kinnbein, men også tinning, panne, kjeve, hake, lepper, nese og acnearr kan behandles med fettransplantasjon. Transplantasjon av fett til ansiktet har som oftest svært god og vedvarende effekt, og vil gradvis finne  sin form i løpet av de første månedene etter behandlingen. Av og til vil det være behov for «etterfyll» etter tre til seks måneder for å gjøre små korreksjoner. Dette gjøres ofte med overflødig fett som er frosset ned.

Komplikasjoner og risiko ved fettransplantasjon

En fettransplantasjon gir som regel svært gode resultater, og komplikasjoner forekommer svært sjelden. Infeksjon kan forekomme, men dette skjer svært sjelden. Alle pasienter får antibiotika  for å forebygge dette.

 

Bestill konsultasjon / Videokonsultasjon
Andre spørsmål? Vennligst benytt deg av kontaktskjema her
Bestill konsultasjon/videokonsultasjon
Sending
Les mer om våre konsultasjoner her.
legene