Undervalg +

Fettransplantasjon

Tap av volum i ansiktet er en vesentlig del av aldringsprosessen. Vi får groper under øynene og slunkne, innsunkne kinn. Det fører ofte til at vi kan føle oss trøtte og uopplagte, og ser eldre ut enn vi er. Den beste måten for å erstatte volumtap er fettransplantasjon med ditt eget fett. Det vil gi en positiv effekt på hudens elastisitet og utseende.

Ønsker du konsultasjon for fettransplantasjon?

For at du skal få det beste resultatet av fettransplantasjon, så må behandlingen tilpasses deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon. Her møter du legene våre som vil fortelle deg om operasjonen, hvilket resultat du kan forvente og hva en operasjon vil koste. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende.

Pris fra: Fettransplantasjon Fra 30.000,-
Fettransplantasjon etterfyll Fra 3.000,-
Konsultasjon: Lege 500,-

Send forespørsel

Behandling

Fettransplantasjon er i dag en vanlig kosmetiske behandling. Behandlingen foregår ved at ditt eget fett hentes ut i små mengder fra et område på kroppen som egner seg.  Det være seg fra mage, lår eller baken. Fettet renses ved at blod, væske og eventuelle ødelagte fettceller skiller ut.  Med en tynn sprøyte settes det rene fettet inn i det ønskede området, kun ved hjelp av enkle nålestikk. Behandlingen foregår i lett søvn (sedasjon), med lokalbedøvelse. De fleste sover, og merker ikke ubehag.

Fettransplantasjon til ansikt kombineres ofte med andre ansiktsinngrep, som ansiktsløft og/eller øyelokkoperasjon.

Hvor kan vi fylle fett?

Fett kan fylles inn de fleste steder i ansiktet, og det er her fettet holder seg aller best. Som oftest fordeles fettet rundt øyne og på kinnbein, men også tinning, panne, kjeve, hake, lepper, nese og acnearr kan behandles med fettransplantasjon. Transplantasjon av fett til ansiktet har som oftest svært god og vedvarende effekt, og vil gradvis finne  sin form i løpet av de første månedene etter behandlingen. Av og til vil det være behov for «etterfyll» etter tre til seks måneder for å gjøre små korreksjoner. Dette gjøres ofte med overflødig fett som er frosset ned.

Komplikasjoner og risiko

En fettransplantasjon gir som regel svært gode resultater, og komplikasjoner forekommer svært sjelden. Infeksjon kan forekomme, men dette skjer svært sjelden. Alle pasienter får antibiotika  for å forebygge dette.

Hva koster en fettransplantasjon?

Prisen på en fettransplantasjon er avhengig av en rekke faktorer, blant annet dine individuelle forutsetninger og behandlingens omfang. Derfor er prisen som angis i prislisten, en såkalt «fra-pris». Den endelige prisen på akkurat din operasjon fastsettes i i samtale med lege i konsultasjonen. Du finner prislisten her. 

 

Bestill konsultasjon / Videokonsultasjon
Andre spørsmål? Vennligst benytt deg av kontaktskjema her
Bestill konsultasjon/videokonsultasjon
Sending
Les mer om våre konsultasjoner her.
legene