Undervalg +

Fettsuging dobbelthake

Mange menn og kvinner plages av fettansamlinger under haken. En dobbelthake er som regel genetisk betinget eller den kan komme som et resultat av vektøkning. For mye fett under haken eller på halsen kan også inntreffe hos slanke mennesker, og i mange tilfeller er fettsuging av dobbelthake den beste løsningen.

Ønsker du konsultasjon for fettsuging av dobbelthake?

Ring elder send mail til klinikken. For du langt borte tilbyr vi video konsultasjon. Avtal med klinikken.

Pris fra: Fettsuging dobbelthake Fra 12.500,-
Hakeimplantat Fra 29.000,-
Hakereduksjon Fra 35.000,-
Belkyra Fra 12.000,-
Konsultasjon: Lege 500,-

Send forespørsel

Behandling

Det er tre muligheter for behandling av dobbelthake:

Fettsuging I de fleste tilfeller kan dobbelthake fjernes med enkel fettsuging. Med bruk av små kanyler suges fettet ut fra et mikrosnitt under haken. Etter inngrepet får du på en bandasje som sitter på en ukes tid. Eventuelle ujevnheter i etterkant av inngrepet kan masseres bort. Behandlingen foregår i lett søvn (sedasjon) med lokal anestesi slik at du slapper av mens behandlingen pågår. Zimmerbehandling Dette er fettreduksjon helt uten kirurgi, også kalt Coolsculpting. Her fryses fettet bort, og behandlingen bør som regel gjentas 2-3 ganger for best mulig resultat. Hver behandling tar en time, og er helt smertefri. Belkyrabehandling Belkyra kan brukes på alle som har mindre overskudd av fett under haken, Behandlingen foregår ved at stoffet som oppløser fett cellene settes rett under huden med en liten sprøyte.  Endelig resultat kommer etter 6 uker, og bivirkningene er minimale. Noe hevelse og litt smerte de første dagene kan forekomme.

Mulige komplikasjoner og risiko

Fettsuging gir oftest svært gode resultatet. Du kan etter inngrepet oppleve nedsatt følelse i  området som er behandlet, men det det forsvinner som regel innen 3-6 måneder. I sjeldne tilfeller forekommer det blødning og infeksjoner. Det kan også forekomme ujevnheter eller hardhet i det omkringliggende fett, eller huden er slapp eller uelastisk. Dette forsvinner etter hvert. 

Bestill konsultasjon / Videokonsultasjon
Andre spørsmål? Vennligst benytt deg av kontaktskjema her
Bestill konsultasjon/videokonsultasjon
Sending
Les mer om våre konsultasjoner her.
legene