Undervalg +

Halsløft

Med alderen mister huden elastisitet og spenst. Det kan få deg til å se eldre ut en du faktisk er. Et halsløft er et kirurgisk inngrep for å fjerne overflødig hud på halsen. Det vil ofte gjøre at du ser yngre ut. Kanskje ikke yngre enn din egen alder, men yngre enn før du tok en operasjon.

Ønsker du en konsultasjon for halsløft?

For at du skal få det beste resultater av et halsløft må behandlingen tilpasses deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon. Her møter du legene våre som vil fortelle deg om operasjonen, hvilket resultat du kan forvente og hva en operasjon vil koste. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende.

 

Pris fra: Halsplastikk (plastysmaplastikk) Fra 23.000,-
Full facelift m/midtansikt + stor halsløft Fra 88.000,-
Halsløft
Konsultasjon: Lege 500,-

Send forespørsel

Hvem kan ta halsløft?

Personer som opplever sig av hud på halsen som følge av aldersforandringer, kan i de fleste tilfeller forvente gode resultater av en operasjon for halsløft. Et halsløft gjøres ofte samtidig med et ansiktsløft fordi du kan få et overskudd av hud foran ørene når du strammer huden på halsen. Hvis du ikke har mye løs hud på halsen, kan et halsløft gjøres alene.

Operasjonen:

Operasjonen foregår i lokalbedøvelse. De fleste sover, og merker ikke ubehag. Som regel settes stingene bak ørene og inn i hårfestet, slik at arr blir minst mulig synlige.  Et lite arr godt skjult under haken kan forekomme.

Komplikasjoner og risiko

Et halsløft gir som regel gir gode resultater, og komplikasjoner forekommer svært sjelden. Blodansamling under huden etter operasjonen, kan imidlertid skje det første døgnet etter operasjonen. Det er derfor viktig å holde seg mest mulig i ro. Blodansamlingen merkes ved unormal hevelse, som regel på den ene siden av ansiktet. Infeksjon forekommer svært sjelden. Det samme gjelder komplikasjoner som lammelse av nerver som kan gi i skjevhet i ansiktet.

Hva koster en operasjon for halsløft?

Prisen på et halsløft er avhengig av en rekke faktorer, blant annet dine individuelle forutsetninger og inngrepets omfang. Derfor er prisen som angis i prislisten, en såkalt «fra-pris». Den endelige prisen på akkurat din operasjon fastsettes i i samtale med lege i konsultasjonen. Du finner prislisten her. 

Rutiner og prosedyrer i forkant og etterkant av en operasjon finner du her.

Bestill konsultasjon / Videokonsultasjon
Andre spørsmål? Vennligst benytt deg av kontaktskjema her
Bestill konsultasjon/videokonsultasjon
Sending
Les mer om våre konsultasjoner her.
legene