Undervalg +

Panneløft

Har du hengende øyebryn, dype rynker i pannen og kanskje også en markert og irriterende sinnarynke mellom øynene? Da kan det hende at ansiktet ditt ser mer slitent og gammelt ut enn du skulle ønske. Et panneløft tar sikte på å heve øyebrynene. Øyelokkene vil da bli mer synlige, og øvre del av ansiktet får et mer  ungdommelig uttrykk.

Ønsker du konsultasjon for panneløft?

For at du skal få det beste resultatet, så må behandlingen tilpasses deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon. Her møter du legene våre som vil fortelle deg om operasjonen, hvilket resultat du kan forvente og hva en operasjon vil koste. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende.

Pris fra: Panneløft Fra 42.000,-
Konsultasjon: Lege 500,-

Send forespørsel

Panneløft

Mange har en forestilling om at et panneløft vil gi deg et stivt, unaturlig og operert utseende. Det er ikke riktig! Hør hva Dr Robby Roarsen har å fortelle om hvordan vi utfører panneløft her hos oss. Det kan kanskje være et alternativ for deg med tunge øyelokk og hengende øyebryn – som ofte bidrar til at du ser sliten og trett ut, selv om du ikke er det…http://www.baerumplastikkirurgi.no/ansiktsoperasjoner/panneloft/

Publisert av Bugge & Bærum Plastikkirurgi Torsdag 2. november 2017

Panneløft

Det vanligste panneløftet gjøres i dag endoskopisk, såkalt kikkhulls-teknikk. Fordelen er at teknikken kun gir små arr bak hårfestet, som ikke blir synlige. Ved hjelp av fire små snitt løsnes pannehuden fra benet.  Pannen med brynene trekkes oppover og festes til en liten skrue i skallebenet. Skruen løser seg opp sammen med stingene, etter noen måneder. Full fysisk aktivitet kan gjenopptas 14 dager etter et panneløft.

Panneløft gjøres ofte i kombinasjon med ansiktsløft og/eller en øyelokkoperasjon dersom det vil gi det beste resultatet.

Operasjonen, tar ca. 60 minutter, og utføres vanligvis i sedasjon (lett søvn) med lokalbedøvelse, slik at du kan slappe helt av under inngrepet. Narkose kan også gis.

Komplikasjoner og risiko

Et panneløft gir som regel svært gode resultater. Komplikasjoner som blødninger og infeksjon forekommer svært sjelden.  Følelsesløshet i pannen (nummenhet) er vanlig den første tiden, men dette gir seg raskt. Nerveskader, slik at bevegelse nedsettes, kan også forekomme, men vil som regel forsvinne etter noen uker.

Hva koster en operasjon for panneløft?

Prisen på panneløft avhenger av en rekke faktorer, blant annet dine individuelle forutsetninger og inngrepets omfang. Derfor er prisen som angis i prislisten, en såkalt «fra-pris». Den endelige prisen på akkurat din operasjon fastsettes i i samtale med lege i konsultasjonen. Du finner prislisten her. 

Rutiner og prosedyrer i forkant og etterkant av en operasjon finner du her.

 

Bestill konsultasjon / Videokonsultasjon
Andre spørsmål? Vennligst benytt deg av kontaktskjema her
Bestill konsultasjon/videokonsultasjon
Sending
Les mer om våre konsultasjoner her.
legene