Undervalg +

Rosacea

Rosacea er en av de vanligste hudsykdommene og kjennetegnes av rødhet i ansiktet, synlige blodkar og kviselignende utslett. Oftest er ansiktet mest utsatt, særlig i pannen, på haken, over nesen og i kinnene. For mange er sykdommen plagsom og skjemmende. Kvinner i alderen 30 til 50 år er rammes oftest.

Les mer om alle våre hudbehandlinger her.

Ønsker du konsultasjon for Rosacea-behandling?

For at du skal få det beste resultater av en behandling, så må behandlingen tilpasses deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon. Her møter du legene våre som vil fortelle deg om behandlingen, hvilket resultat du kan forvente og hva den vil koste. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende.

Send forespørsel

Behandling

Rosacea er en vanlig hudsykdom i Norge og rammer i hovedsak ansiktet i form av rød og irritert hud, og etter hvert utvikling av små knuteformede fortykkelser og pussfylte blemmer i huden. Enkelte kan også oppleve å få tykkere hud, og i noen tilfeller utvikles også forstørrede talgkjertler, spesielt på nesen. Vi vet fortsatt ikke helt hva som er årsaken til at noen får Rosecea, men arvelige faktorer antas å spille en rolle. I tillegg kan ytre faktorer som sterkt sollys, krydret mat og stress også utløse anfall eller forverre symptomene.

For mange er synlige blodkar, rødme, nupper og små betennelsesknuter
i huden svært skjemmende. Målet med behandlingen er å redusere rødheten i huden og forebygge utbrudd.

Komplikasjoner og risiko

En behandling av Rosacea gir som regel svært gode resultater, og komplikasjoner forekommer sjelden. Noe hevelse et par dager etter behandling kan forekomme, men dette gir seg raskt.

Hva koster en behandling for Rosacea?

Prisen på en Rosacea-behandling er avhengig av en rekke faktorer, blant annet dine individuelle forutsetninger og omfang. Derfor er prisen som angis i prislisten, en såkalt «fra-pris». Den endelige prisen på akkurat din behandling fastsettes i samtale med lege i konsultasjonen. Du finner prislisten her. 

Rutiner og prosedyrer i forkant og etterkant av en operasjon finner du her. 

Bestill konsultasjon / Videokonsultasjon
Andre spørsmål? Vennligst benytt deg av kontaktskjema her
Bestill konsultasjon/videokonsultasjon
Sending
Les mer om våre konsultasjoner her.
legene