Undervalg +

Trådløft

Trådløft er ofte for de litt yngre pasientene som bare har litt slapp hud i ansiktet. Behandlingen passer spesielt godt for deg som har dyp nese/leppefold, og der det så og si ikke er noe hud å fjerne foran øret.  Vi sier at behandlingen er en 30 % ansiktsløft!

Ønsker du konsultasjon for trådløft?

For at du skal få det beste resultatet av behandlingen så må den tilpasses deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon. Her møter du legene våre som vil fortelle deg om operasjonen, hvilket resultat du kan forvente og hva et løft vil koste. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende.

Pris fra: Trådløft Fra 30.000,-
Konsultasjon: Lege 500,-

Send forespørsel

Behandling

Ved trådløft settes fire såkalte Silouette-tråder ned i kinnene ved hjelp av et lite snitt i tinnings-regionen. Trådene har små mottakere som fester seg under huden og heiser denne opp. Dette materialet  forsvinner etter 4-6 måneder. Trådene blir værende. Det er svært liten reaksjon etter inngrepet, og du får ingen bandasje. Du kan være litt hoven et par dager, og skal ta det med ro i to uker, dvs ikke trene.

Behandling tar ca. en time.

Komplikasjoner og risiko

Opphenget i forbindelse med et trådløft kan gi litt ujevnheter den første tiden etter behandlingen, men glatter seg som regel fint ut etter ca. 14 dager.

Hva koster et trådløft?

Prisen på behandlingen er avhengig av en rekke faktorer, blant annet dine individuelle forutsetninger og behandlingens omfang. Derfor er prisen som angis i prislisten, en såkalt «fra-pris». Den endelige prisen på akkurat din behandling fastsettes etter samtale med lege i konsultasjonen. Du finner prislisten her. 

 

Bestill konsultasjon / Videokonsultasjon
Andre spørsmål? Vennligst benytt deg av kontaktskjema her
Bestill konsultasjon/videokonsultasjon
Sending
Les mer om våre konsultasjoner her.
legene