Undervalg +

Acne/kviser

Acne eller kviser er en vanlig hudsykdom som skyldes betennelse i talgkjertlene. Sykdommen inntreffer vanligvis i puberteten, og skyldes hormonell ubalanse i ungdomsårene.  Kvisene kommer ofte i ansiktet, på rygg, skuldre og bryst eller andresteder på kroppen. Vanligvis forsvinner kviseproblemet etter noen år uten å etterlate seg særlige spor, men for mange kan det være problemfylt og emosjonelt frustrerende når det pågår.

Ønsker du en konsultasjon for behandling av acne?

For at du skal få det beste resultater av en behandling for acne må behandlingen tilpasses deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon. Her møter du legene våre som vil fortelle deg om operasjonen, hvilket resultat du kan forvente og hva en behandling vil koste. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende.

Les mer om kremprogrammet fra Obagi ZO her.

Pris fra: Arrkorreksjon Fra 4.000,-
Obagi/ZO 3 steep peel Fra 4.000,-
Konsultasjon: Lege 500,-

Send forespørsel

NY MULIGHET FOR GRATIS ACNEBEHANDLING. Fordi ingen av de utvalgte ifm gratis acnebehandling likevel tilfredsstilte de kriteriene vi har, gir vi DEG en mulighet. Vi er på jakt etter deg som virkelig har et behov for å bli kvitt plagsomme kviser. Det være seg i ansikt, på rygg/skuldre eller på bryst. Eller om du ønsker å redusere synligheten av arr som et resultat av acne. Hør hva Jarl Bunæs sier om hvordan acne kan behandles, og fortell oss her, hvorfor du – eller noen andre du er glad i – fortjener en slik behandling. Du har tiden frem til 23. juni. Vi tar deretter kontakt med deg vi mener trenger en acne-behandling mest, for en konsultasjon. 😉

Publisert av Bugge & Bærum Plastikkirurgi Torsdag 8. juni 2017

Hvordan behandles acne?

Hvorfor noen får acne og andre ikke, er ikke helt klarlagt. Mye skyldes arvelige komponent. Høyt inntak av sukker kan også gi problemhud.  Enkelte opplever at problemene forverres i forbindelse med menstruasjon.

Men heldigvis finnes det hjelp å få for de aller fleste som er mye plaget med acne. Valg av behandling avhenger av alder og alvorlighetsgrad. De fleste med kviseproblemer kommer i mål med et individuelt tilpasset kremprogram. Hos oss bruker vi Obagis ZO Medical produkter, som er en medisinsk dokumentert hudpleieserie som brukes til å behandle ulike hudproblemer, hudlidelser og kroniske hudtilstander. Produktene inneholder A-vitaminsyre, retinol, og bakteriedrepende midler. Spesiell vask og rens som åpner porene er også en viktig del av behandlingen

Ved de alvorligste formene for acne, og ved utbrudd andre steder på kroppen, gir vi i tillegg til kremer, en liten dose med isotrtinoin-tabletter. Behandlingen pågår i seks måneder. Isotrtinoin-tabletter kan ikke brukes av deg som planlegger å bli gravid, er gravid eller ammer.

Komplikasjoner og risiko:

Komplikasjoner i forbindelse med behandling av acne forekommer svært sjelden. Noe rødhet og tørr hud er vanlig.

Hva koster en acnebehandling?

Prisen på acnebehandling er avhengig av en rekke faktorer, blant annet dine individuelle forutsetninger og hvor store problemene dine er. Derfor er prisen som angis i prislisten, en såkalt «fra-pris». Den endelige prisen på akkurat din behandling fastsettes i i samtale med lege i konsultasjonen. Du finner prislisten her. 

Bestill konsultasjon / Videokonsultasjon
Andre spørsmål? Vennligst benytt deg av kontaktskjema her
Bestill konsultasjon/videokonsultasjon
Sending
Les mer om våre konsultasjoner her.
legene