Undervalg +

Endymed

Ønsker du en strammere og fastere hud? EndyMed er en effektiv radiofrekvensbehandling for å oppnå jevnere hudoverflate og hudfornyelse. Dette hjelper mot blant annet dype rynker, acne/arr og reduksjon av strekkmerker.

Konsultasjon for endymed

For at du skal få det beste resultatet av Endymed må behandlingen tilpasses deg. Derfor starter vi alltid med konsultasjon. Her møter du behandler som vil fortelle deg om behandlingen, hvilket resultat du kan forvente og hva det vil koste. Konsultasjonen varer 15- 30 min og er helt uforpliktende.

 

Se oversikt over våre hudbehandlinger her.

Pris fra: Endymed ansikt og kropp Fra 3.000,-

Send forespørsel

Hva er Endymed?

Endymed tilbyr effektive radiofrekvensbehandlinger for hudoppstramming av ansikt og kropp, figurforming og behandling av cellulitter. Endymeds innovative 3Deep teknologi leverer avansert radiofrekvensenergi i huden og bidrar til å styre hudens naturlige kollagenproduksjon. Resultatet er en strammere og fastere hud. Endymed3Deep er FDA godkjent (Food and Drug Administration) og CE merket. Radiofrekvens behandling er en kjent behandlingsmetode i medisinske og estetiske behandlinger.

Behandlingen bidrar til å:

• Jevnere hudoverflate og hudfornyelse
• Reduksjon av dype rynker
• Reduksjon av akne og arr
• Reduksjon av strekkmerker
• Oppstramning av huden
• Forbedret hudstruktur
• Mindre porer

EndyMeds innovative 3DEEP® teknologi har seks generatorer og seks elektroder som sørger for at energi leveres dypt i huden, med minimal ubehag og risiko. EndyMed tilbyr ulike behandlinger med radiofrekvens tilpasset kundens ønsker og behov:

• FSR – Fraksjonell behandling med EndyMed 3DEEP.
• Oppvarming av underhuden med radiofrekvens
• Intensif – Mirconeedling med radiofrekvens
• Gullbelagte mikronåler av kirurgisk stål som gir direkte energi i huden

En kombinasjon av forskjellige behandlinger kan være nødvendig for et optimalt resultat. Energien fra EndyMed 3DEEP® varmer opp vannmolekylene i huden og vil gi et umiddelbart resultat, men viktigst er den langsiktige effekten som over tid gir en økt produksjon av kollagen og en synlig hudoppstramming.

Hvordan forgår behandlingen?

EndyMed 3DEEP® tilbyr hudoppstramming og figurforming med fokusert radiofrekvens. EndyMed 3DEEP® skiller seg ut fra andre radiofrekvensbehandlinger ved å levere energien dypt i huden uten å overopphete hudoverflaten. Det er derfor ikke nødvendig å kjøle ned huden under behandlingen. Resultatet er en umiddelbar synlig oppstramming av huden, samt en langsiktig økning av kollagenproduksjonen. De fleste trenger 3 behandlinger, en gang i mnd over 3 mnd.

Du vil raskt se en hudforbedring gjerne allerede etter andre behandling. Denne prosessen vil forsette også etter at behandlingen er fullført.
Dette er en behandling med lite ubehag og ingen nedetid. Du kan gjenoppta daglige gjøremål direkte etter behandlingen. Behandlingen er ikke smertefull, men noen kan oppleve «rødhet»etter behandlingen.For å minimere ubehaget smører man inn huden med bedøvende krem ca 60 min før behandlingen. Behandlingen gir en kontrollert og delvis fjerning av overhuds celler (epidermisk fraksjonell ablasjon). Kroppen erstatter de fjernende hudcellene i løpet av 5 – 7 dager.

 

Hva kan jeg forvente av resultat?

I løpet av behandlingen vil du gradvis merke at huden blir bedre for hver gang. Bedringen vil fortsette i minst 3 måneder etter at du er ferdig med siste behandling. Resultatet er en strammere og fastere hud.

 

Hvem passer endymed behandling for?

Endymed er egnet for alle hudtyper og etnisiteter.

Bestill konsultasjon / Videokonsultasjon
Andre spørsmål? Vennligst benytt deg av kontaktskjema her
Bestill konsultasjon/videokonsultasjon
Sending
Les mer om våre konsultasjoner her.
legene