Undervalg +

Filler

Har du linjer og furer i ansiktet som du irriterer deg over når du ser deg i speilet? Da kan en behandling med filler, som gir umiddelbare resultater og gjenoppretter hudens volum, være noe for deg. 

Konsultasjon for behandling med filler

For at du skal få det beste resultatet av en fillerbehandling må behandlingen tilpasses deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon. Her møter du legene våre som vil fortelle deg om behandlingen, hvilket resultat du kan forvente og hva en behandling vil koste. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende.

Les mer om medisinsk injeksjon her.

Pris fra: Filler: 1 ml 3.000,-
1 område 2.000,-
2 områder 3.500,-
3 områder 4.800,-
– Justering og påfyll innen 3 uker 0,-
Skin booster 3.000,-
Arrkorreksjon Fra 4.000,-
Konsultasjon: Lege 500,-

Send forespørsel

Hva er filler?

Filler er et en samlebetegnelse for kunstig fremstilte injeksjonsprodukter som brukes til å midlertidig «fylle ut» eller redusere volumtap i et eller flere områder i ansiktet. Hos oss bruker vi det som kalles hyaluronsyre i denne type behandling, som gir et mer ungdommelig utseende.

Hvor lenge effekten av en fillerbehandling varer er individuelt og avhengig av hva slags type behandling du velger, samt område som behandles. Vanlig er det å få «påfyll» etter 6–12 måneder. De nyeste typer av fillere, som vi bruker her hos oss, kan gi effekt helt opptil to år.

Ønsker du en mer permanent løsning, er fettransplantasjon noe du kan vurdere. Fettransplantasjon egner seg dog først og fremst til volumerstatning, ikke til behandling av linjer.

En fillerbehandling egner seg til å:

·       Fordypninger under øynene.

·       Glatte ut ujevnheter (groper, arr, misdannelser).

·       Forsterke ansiktets konturer (hake, kinnbein, kjevelinje, lepper).

·       Korreksjon av ansikts-asymmetri.

Komplikasjoner og risiko

En fillerbehandling gir som regel gode resultater, og komplikasjoner forekommer svært sjelden. Milde hevelser, ømhet og blåmerker kan forekomme, men dette vil som oftest forsvinne innen en uke.

Hva koster en fillerbehandling?

Prisen på en fillerbehandling avhengig av en rekke faktorer, blant annet dine individuelle forutsetninger og hvor mange områder som skal behandles. Derfor er prisen som angis i prislisten, en såkalt «fra-pris». Den endelige prisen på akkurat din behandling fastsettes i i samtale med lege i konsultasjonen. Du finner prislisten her. 

Rutiner og prosedyrer i forkant og etterkant av en operasjon finner du her.

 

Bestill konsultasjon / Videokonsultasjon
Andre spørsmål? Vennligst benytt deg av kontaktskjema her
Bestill konsultasjon/videokonsultasjon
Sending
Les mer om våre konsultasjoner her.
legene