Undervalg +

Medisinsk injeksjon

Har du linjer og furer i pannen eller «sinnarynke» mellom øyenbrynene som du irriterer deg over når du ser deg i speilet? Eller synes du «kråketærne» som kommer frem i øvre del av kinnene når du smiler kunne vært mindre synlige? Da kan kanskje en medisinsk injeksjon være noe for deg.

Konsultasjon for medisinsk injeksjon

For at du skal få det beste resultatet av en kosmetisk injeksjon må behandlingen tilpasses deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon. Her møter du legene våre som vil fortelle deg om behandlingen, hvilket resultat du kan forvente og hva en behandling vil koste. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende.

 

Les mer om behandling med filler her.

Pris fra: Injeksjon i håndflater mot svette 4.000,-
Injeksjon under armene mot svette 3.500,-
Injeksjon – Masseter muskel 3.000,-
Konsultasjon: Lege 500,-

Send forespørsel

Hva er medisinske injeksjoner?

Medisinsk injeksjonhar vært brukt i medisinen lenge før den ble populær som rynkebehandler til kosmetisk formål. Brukt riktig er den ikke farlig, og behandling med injeksjoner er i dag en dagligdags og mye benyttet behandling her hos oss. Bruk av medisinsk injeksjon til å midlertidig redusere rynker i panne og den såkalte «sinnarynken» mellom øyenbrynene er populære behandlinger her hos.

Behandlingen fungerer slik at ved å injisere muskelavslappende injeksjon i små muskler i ansiktet, kan man forhindre at det danner seg mimikkrynker.  I svært små og fortynnende doser sprøyter vi medisinsk injeksjon inn i utvalgte små muskler i ansikt eller på halsen for å glatte ut linjer og rynker. Ved å midlertidig lamme små musklene, kan også medisinske injeksjoner  ha en forebyggende effekt som stopper opp prosessen med linjer i ansiktet som etter hvert blir dypere. Behandling med medisinske injeksjoner har også en god effekt på overdreven svette i armhuler, hender og føtter, og kan med fordel brukes ved migrene.

Behandling med medisinske injeksjoner virker kun på de spesifikke musklene som behandles og ikke på de nærliggende muskelgruppene. Effekten av en behandling varer fra seks til 12 måneder. Ønsker du et mer varig resultat, kan et ansiktsløft være et alternativ.

Komplikasjoner og risiko
En medisinsk injeksjonsbehandling gir som regel gode resultater, og komplikasjoner forekommer svært sjelden. Milde hevelser, ømhet og blåmerker kan forekomme, men dette vil som oftest forsvinne innen en uke.

Hva koster en behandling med medisinsk injeksjon?

Prisen på en behandling med medisinsk injeksjon er avhengig av en rekke faktorer, blant annet dine individuelle forutsetninger og hvor mange områder som skal behandles. Derfor er prisen som angis i prislisten, en såkalt «fra-pris». Den endelige prisen på din behandling fastsettes i i samtale med lege i konsultasjonen. Du finner prislisten her. 

Bestill konsultasjon / Videokonsultasjon
Andre spørsmål? Vennligst benytt deg av kontaktskjema her
Bestill konsultasjon/videokonsultasjon
Sending
Les mer om våre konsultasjoner her.
legene