Undervalg +

Bihulebetennelse

Er du mye plaget av bihulebetennelse? Bihulene er nesenes forlengede hulrom. Vi har fem bihuler, en i kinnene og resten ved siden av øynene og en bak nesen. Bihulene er laget slik at de beskytter øyne og hjerne mot traumer. Ved stadig gjentatt bihulebetennelse kan en såkalt endoskopisk bihuleoperasjon gjennom nese åpningene, være nødvendig.

Ønsker du en konsultasjon for bihuleoperasjon?

For at du skal få det beste resultater av en bihuleoperasjon må behandlingen tilpasses deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon. Her møter du legene våre som vil fortelle deg om operasjonen, hvilket resultat du kan forvente og hva en operasjon vil koste. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende.

Les kundehistorier fra våre tidligere pasienter her.

Pris fra: Ethmoidektomi/bihuler Fra 17.800,-
Etterrens Fra 7.500,-
Konsultasjon: Øre, Nese og Hals 980,-

Send forespørsel

Hvorfor forekommer bihulebetennelse?

Årsaken til kronisk bihulebetennelse er som regel nesepolypper. Et viktig unntak er ensidig kjeve bihule betennelse pga tannrotinfeksjon. Polypose er polypøse utvekster fra bihuleslimhinnen som kan stenge forbindelsen mellom nese og bihule. Dette fører ofte til økt bakterievekst og infeksjon.

Bihuleoperasjon kan være nødvendig dersom du rammes av tilbakevendende bihulebetennelser som følge av blokkeringer i åpningen fra bihulene til nesen.

Operasjonen:

Operasjonen går ut på å fjerne polypper samt å lage noe større åpninger inn til bihulene. Inngrepet tar som regel en halv til en time og gjøres vanligvis i sedasjon og lokal bedøvelse.

Komplikasjoner og risiko:

En endoskopisk bihuleoperasjon gir som regel svært gode resultater. I enkelte tilfeller kan polyppene komme tilbake og det er viktig å komme til regelmessige kontroller. Tilbakefall kan raskt kureres med en kortisoninjeksjon. Kortisonspray etter operasjonen kan i enkelte tilfelle lønne seg. Men ikke alle  behøver dette.

Hva koster en bihuleoperasjon?

Prisen på en bihuleoperasjon er avhengig av en rekke faktorer, blant annet dine individuelle forutsetninger og inngrepets omfang. Derfor er prisen som angis i prislisten, en såkalt «fra-pris». Den endelige prisen på akkurat din operasjon fastsettes i i samtale med legene våre på i konsultasjonen. Du finner prislisten her. 

Rutiner og prosedyrer i forkant og etterkant av en operasjon finner du her.

 

Bestill konsultasjon / Videokonsultasjon
Andre spørsmål? Vennligst benytt deg av kontaktskjema her
Bestill konsultasjon/videokonsultasjon
Sending
Les mer om våre konsultasjoner her.
legene