Undervalg +

Hakeoperasjon

Ikke alle er fornøyde med haken sin, og vi møter mange som vurderer en hakeoperasjon. Noen synes haken er for fremtredende, andre synes den er for liten og gir ansiktet et lite proporsjonalt uttrykk. Balanse i ansiktet avhenger av forholdet mellom panne, nese og hake. Nesen kan også se større ut dersom man har en hake som er lite fremstående. I de fleste tilfeller kan haker korrigeres enkelt med kunststoffproteser.

Ønsker du konsultasjon for hakeoperasjon?

For at du skal få det beste resultater av en hakeoperasjon må behandlingen tilpasses deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon. Her møter du legene våre som vil fortelle deg om operasjonen, hvilket resultat du kan forvente og hva inngrepet vil koste. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende.

Les mer om våre tjenester innen ansiktsbehandling her.

Pris fra: Hakereduksjon Fra 35.000,-
Hakeimplantat Fra 29.000,-
Konsultasjon: Øre, Nese og Hals 980,-

Send forespørsel

Hvem kan få hakeoperasjon?

I de fleste tilfeller, kan personer med ujevnheter i hake-partiet forvente gode resultater etter en hakeoperasjon. Større operasjoner, der det er tannstillingsfeil i tillegg, krever behandling hos kjevekirurg.

Hakeforstørring

Den mest brukte metode for hakeforstørring er hakeimplantat som settes inn under huden mot benet på haken. Implantatet settes inn via munnhulen på innsiden av underleppen, eller gjennom et hudsnitt på ca. 2 cm like under hakespissen. Dette snittet er nærmest usynlig, og risikoen for infeksjon er mindre, og er derfor den metoden vi stort sett benytter. Hakeforstørrelse med denne metoden er permanent. Hakens form kan dog forandres med tiden.

Hakeforminskning

Hvis haken din stikker for langt frem kan den forminskes. Er bittet ditt normalt, er dette en relativt enkel operasjon hvor overflødig ben slipes eller meisles bort. Vi legger et snitt på innsiden av leppen, slik at ingen arr blir synlig.

Mulige komplikasjoner og risiko

Hakekirurgi gir som regel gir gode resultater, og komplikasjoner forekommer svært sjelden. I de fleste tilfeller vil du i en til tre dager etter operasjonen oppleve lett ømhet og hevelse av hake-partiet. Etter ca. fire uker vil du som oftest ikke lenger føle noe ubehag som følge av operasjonen.

Hva koster en hakeoperasjon?

Prisen på en hakeoperasjon er avhengig av en rekke faktorer, blant annet dine individuelle forutsetninger og inngrepets omfang. Derfor er prisen som angis i prislisten, en såkalt «fra-pris». Den endelige prisen på akkurat din operasjon fastsettes i i samtale med legene våre på i konsultasjonen. Du finner prislisten her. 

Rutiner og prosedyrer i forkant og etterkant av en operasjon finner du her.

Bestill konsultasjon / Videokonsultasjon
Andre spørsmål? Vennligst benytt deg av kontaktskjema her
Bestill konsultasjon/videokonsultasjon
Sending
Les mer om våre konsultasjoner her.
legene