Undervalg +

Neseoperasjon

Vi har hatt mange pasienter med forskjellige behov for å gjennomføre en neseoperasjon. Noen er født med en avvikende form på nesen. Andre har vært utsatt for skade som gjør at nesen har fått en annen form enn det som er ønsket.  En korreksjon av nesen kan gi en nese som harmonerer bedre med resten av ansiktet.

Ønsker du en konsultasjon for neseoperasjon?

For at du skal få det beste resultatet av neseoperasjonen må behandlingen tilpasses deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon. Her møter du legene våre som vil fortelle deg om operasjonen, hvilket resultat du kan forvente og hva en operasjon vil koste. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende.

Les kundehistorier fra våre tidligere pasienter her.

 

Pris fra: Konsultasjon: Øre, Nese og Hals 980,-
Ethmoidektomi/bihuler Fra 17.800,-
Neseplastikk Fra 49.000,-
Septum / Neseskillevegg Fra 18.600,-

Send forespørsel

Mer om neseoperasjoner

Nesen sitter midt i ansiktet og har en stor betydning for utseendet. Pasienter med en nese som avviker fra det normale”, kan ofte få redusert selvtillit og mistrivsel. Neseoperasjoner er i dag en vanlig kosmetisk operasjon.

Hos oss skiller vi mellom to ulike typer av neseoperasjoner. Den ene er en korrigering basert på et medisinsk problem, som for eksempel at pusten hemmes. Den andre er operasjoner som skyldes det vi kan kalle «kosmetiske avvikelser» som er en opplevelse av at du har en nese som er uproporsjonert i forhold til ansiktet, eller at neseryggen har en større kul. Nesen kan opereres både fra innsiden, uten utvendige snitt og fra utsiden med et lite snitt i stolpen mellom neseborene. Vi bruker begge metoder her hos oss..

Vi kan operere neser helt ned i 15 års alder med foreldrenes samtykke.

Operasjonen

En neseoperasjon foregår som oftest i lett søvn (sedasjon) og lokalbedøvelse slik at du kan slappe helt av under inngrepet. Det er ikke smertefullt, heller ikke etter inngrepet, men noe hevelse og eventuelle lette blåmerker kan forekomme. Etter operasjonen må du ha tamponger i nesen i to dager, og bandasje i en uke. En sykemelding er påkrevet, men etter 14 dager er nesen like sterk som før operasjonen og du kan leve som normalt og også begynne å trene igjen. Det meste av hevelse og eventuelle blå merker er da borte.

Mulige komplikasjoner og risiko:

En neseoperasjon gir ofte svært gode resultater. Blødning og infeksjoner forekommer svært sjelden. Men vi kan aldri love det perfekte resultat da nesen inneholder hud, underhud, brusk, hinner og bein, og alt ligger på et svært lite område. I ytterst få tilfeller er små korreksjoner i etterkant nødvendig. Noen pasienter opplever en hevelse bak nesetippen etter noen uker (arrdannelse). Det er derfor viktig å tape nesen hver natt i 14 dager etter inngrepet. Eventuelle arrdannelser kan vi som regel få bort med kortisoninjeksjoner.

Endelig resultat av en neseoperasjon kan du se etter ca. ett år.

Hva koster en neseoperasjon?

Prisen på en neseoperasjon er avhengig av en rekke faktorer, blant annet dine individuelle forutsetninger og inngrepets omfang. Derfor er prisen som angis i prislisten, en såkalt «fra-pris». Den endelige prisen på akkurat din operasjon fastsettes i i samtale med legene våre på i konsultasjonen. Du finner prislisten her. 

Rutiner og prosedyrer i forkant og etterkant av en operasjon finner du her.

Bestill konsultasjon / Videokonsultasjon
Andre spørsmål? Vennligst benytt deg av kontaktskjema her
Bestill konsultasjon/videokonsultasjon
Sending
Les mer om våre konsultasjoner her.
legene