Undervalg +

Øreoperasjon

Utstående ører er en helt normal variant av menneskets anatomi. Ei heller har ører som står litt ut ingen konsekvenser for ørets funksjon. Av kosmetiske hensyn ønsker likevel mange med utstående ører å få en korreksjon av ørene sine.  Kun med et lite snitt kan ørets form endres slik at de blir liggende tettere inntil hodet.

Ønsker du konsultasjon for utstående ører?

For at du skal få det beste resultater av en operasjon for utstående ører må operasjonen tilpasses deg. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon. Her møter du legene våre som vil fortelle deg om operasjonen, hvilket resultat du kan forvente og hva en øyelokkoperasjon vil koste. Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter. Den er helt uforpliktende.

Pris fra: Utstående ører Fra 23.000,-
Øreflippplastikk(begge) Fra 8.000,-
Ørereduksjon Fra 28.000,-
Delt øreflipp (ensidig) Fra 4.800
Konsultasjon: Øre, Nese og Hals 980,-

Send forespørsel

Utstående ører

Utstående ører er en relativ vanlig arvelig tilstand med stor variasjon i grad og form. Operasjon av utstående ører er i dag en svært vanlig operasjon for både barn og voksne. En slik operasjon forbedrer formen til de utstående ørene, og gjør at de blir liggende tettere inntil hodet.

Hvordan utføres operasjonen?

Ved et inngrep for utstående ører legges et snitt i folden øverst i øret på forsiden. Huden over brusken på ørets fremside løsnes. Ved hjelp av en diamant il slipes brusken tynn slik at en ny fold lett kan formes. Vi setter to små tråder under huden som holder øret på plass i ny form. Operasjonen tar cirka én time for begge ører, og foregår. Lokalbedøvelse og sedasjon (lett søvn) slik at du kan slappe helt av under inngrepet.

Etter en operasjon for utstående ører er det vanlig med stram bandasje rundt hodet i en uke, og videre en uke med pannebånd.

Mulige komplikasjoner og risiko

En operasjon for utstående ører gir som regel svært gode resultater. Komplikasjoner forekommer svært sjelden.  Blødninger med blodansamling under huden kan forekomme. men skjer sjelden.

Hva koster en øreoperasjon?

Prisen på en øreoperasjon er avhengig av en rekke faktorer, blant annet dine individuelle forutsetninger og inngrepets omfang. Derfor er prisen som angis i prislisten, en såkalt «fra-pris». Den endelige prisen på akkurat din operasjon fastsettes i i samtale med legene våre på i konsultasjonen. Du finner prislisten her. 

Rutiner og prosedyrer i forkant og etterkant av en operasjon finner du her.

 

Bestill konsultasjon
Andre spørsmål? Vennligst benytt deg av kontaktskjema her
Bestill konsultasjon
Sending
Ønsker du å lese mer om konsultasjon
så kan du klikke her
legene