11.
des
2018
11.12.18

Bukplastikk – bli kvitt overflødig hud

Løs og uelastisk hud på magen som du ikke blir kvitt, kan være plagsomt og oppstå av flere årsaker. Bukplastikk vil fjerne overflødig hud på magen slik at den blir flatere og figuren din strammes opp. Dr. Bugge syr sammen bukmuskulaturen på alle, slik at effekten blir enda bedre. Dessverre er det nettopp innen bukplastikk man ser størst variasjon i resultater fra ulike plastikkirurger, sier overlege Øyvind Borch Bugge.

Arrets plassering er avgjørende

Øyvind Borch Bugge har svært bred erfaring innen kosmetisk kirurgi, og er internasjonalt anerkjent. Han var den første i Norge som utførte reelle kosmetiske bodylift-operasjoner. Denne behandlingen går ut på å stramme opp hud fra nedre del av mage, midje og rygg samtidig. Når overflødig hud fjernes, blir resultatet en flat mage, en smalere midlje, i tillegg til at bakenden løftes.

-På bukplastikker synes jeg de aller fleste kirurger legger arrene altfor høyt, og tvers over magen. Mange får dessverre også helt unødvendige små «hudører» på sidene etter operasjonen. Jeg har min helt bestemte oppfatning av hvordan dette bør gjøres, for at resultatet skal bli best mulig.

bukplastikk-oslo-bugge

Dr. Bugge har tidligere vært overlege ved Fana Medisinske i Bergen, og hadde sin egen klinikk i Oslo i en årrekke. Med over 25 års erfaring har han nå flyttet inn i moderne lokaler i Sandvika. Her driver han sin praksis sammen med Bærum Plastikkirurgi.

Skreddersøm for best mulig resultat

Det er ikke mange som legger snittet så lavt som Dr. Bugge gjør. Ingen pasienter ønsker jo et arr midt på magen!

– Jeg utfører alle operasjoner på en ekstremt nøyaktig måte, og tilpasser teknikken individuelt til hver enkelt pasient. Arret mener jeg skal plasseres på høyde med skambenet, for så å vinkles opp mot hoftekammene. På denne måten formes magen best, arrene blir minst mulig og kan enklere skjules av trusen.

Det er flere ganger jeg opplever at pasienter henvender seg til meg for å rette på tidligere operasjoner. Dette synes jeg er et kompliment!

Det er jo nettopp disse misfornøyde pasientene som gir meg en tilbakemelding om de store kvalitetsforskjellene som eksisterer på klinikkene både i Norge og i utlandet, sier Øyvind Borch Bugge.

Pasientfortellingene bekrefter langt på vei at de som har gjennomført operasjoner hos Dr. Bugge har vært godt, eller svært godt fornøyde. Over 90% av pasientene er svært fornøyde, og flere trekker også frem den gode oppfølgingen i etterkant som svært positivt. Les mer om Dr.Bugge her.

Individuell tilpasning

Alle mennesker er forskjellig og har ulike utgangspunkt og ønsker.

-Det er viktig å kjenne pasienten godt, høre på hva han eller hun sier, samt lytte til spesielle ønsker eller bekymringer de måtte ha. Trygghet og kvalitet er viktig i alle ledd, og derfor tar vi hos Bugge og Bærum Plastikkirurgi alle pasienter på største alvor.

En personlig konsultasjon med legen som skal utføre operasjonen er høyst nødvendig, og sikrer en trygghet for pasienten. På konsultasjonen snakker vi sammen om alle forhold knyttet til en operasjon. Jeg mener det er en selvfølge at konsultasjonene gjøres av legen som også skal operere, avslutter Bugge.

Slik fungerer konsultasjon for bukplastikk

bukplastikk-bugge-baerum-sandvika

Bukplastikk eller bodylift?

Bukplastikk er et relativt vidt begrep, og gjøres av mange leger og klinikker. Begreper som nedre bukplastikk, mini bukplastikk og full bukplastikk går ofte igjen. De første gir liten effekt og kan dessverre ofte gjøre vondt verre. En full bukplastikk hos Dr. Bugge omfatter 4-5 forskjellige prosedyrer som sammenlagt gir en langt bedre effekt og et bedre utseende.

Ved en «full bodylift» flyttes navlen og bukmuskulaturen sys sammen. I tillegg fjerner man hud i flankene, og fra nederste del av ryggen, samt utfører fettsuging.

-På denne måten får man også et rumpeløft på kjøpet, sier Øyvind Borch Bugge, og legger til at dette ofte gjøres av pasienter som kommer fra hele landet.

-Jeg har tidligere også jobbet i Haugesund, Bergen, Ålesund og Stockholm  og har mange fornøyde pasienter som snakker varmt om sine operasjoner hos meg. På denne måten får jeg i tillegg mange pasienter langt utenfor Akershus og Oslo som etterspør mine tjenester.

Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon hos Dr. Bugge

 

Av: Bærum Plastikkirurgi