Christine Tomelthy Storstrøm

Kosmetisk sykepleier

Christine T Storstrøm er utdannet sykepleier fra 2004  og har 10 års erfaring fra post operativ avd. I 2014 tok hun videreutdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleie og har siden jobbet som kosmetisk sykepleier.  Hun deltar på en rekke kurs innen injeksjoner og peelinger, og er også kursholder.

Christine har alltid hatt en lidenskap for den kosmetiske delen blandet med den medisinske, både innen hud og injeksjoner, og jobber for et mest mulig naturlig resultat. Hun  trives aller best når hun  sammen med sine  kunder kan skreddersy behandlinger utfra deres behov.

Christine tilbyr behandlinger som injeksjoner, hudbehandlinger og endymed.

 

Les mer
Kontakt

Utdannet sykepleier i 2004 på høgskolen i Oslo. Jobbet på postoperativ avd på kvinne og barnesenteret på Ullevål sykehus i 10 år. Tok deretter videreutdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleier i 2014. Jobber nå som kosmetisk sykepleier på fulltid. I tillegg kursholder innen faget og driver egen praksis på Røa i Oslo. Samarbeider med Bærum plastikk kirurgi og er fast på klinikken for å behandle kunder Jobber mest med: filler, injeksjonsbaserte behandlinger , dermapen og mesoterapi.

HAR DU SPØRSMÅL?
Kontakt
Legene kontakt form
Sending