Om oss

Bugge & Bærum Plastikkirurgi

Vi har Norges lengste erfaring innen plastisk kirurgi og mange år med fornøyde kunder

Vurderer du plastisk kirurgi er det viktig at du går til noen som virkelig kan faget.  Med over 30 års erfaring innen kropp- og ansiktskirurgi er det ingen i Norge som har lengre erfaring enn legene hos oss. Med de anerkjente kirurgene Dr. Jarl Bunæs og Dr. Øyvind Borch Bugge kan du derfor være helt trygg på at du får det beste tilbudet innen kosmetiske behandlinger og plastisk kirurgi her på klinikken. Vi har også lang erfaring med behandling av ulike hudproblemer, og tilbyr et bredt behandlingstilbud innen kremprogram, laserbehandling og kjemiske peelinger tilpasset ditt behov.

Hos oss følger vi deg selvfølgelig tett opp før, under og etterbehandling. Du får direkte telefonnummer til legen din etter operasjon/behandling. Vi er ISO 90001: 2015-sertifisert og  stolte over at vi fikk sykehusstatus i 2017. Derfor kan vi også tilby deg som trenger det overnatting med medisinsk overvåkning i etterkant av større operasjoner.

Nyttig å vite:

Vi holder til i hyggelige og representative lokaler i et sjarmerende trehus i Løkkeåsveien 3 i Sandvika, kun 15 min fra Oslo Sentrum.

  • Gratis parkering utenfor huset
  • 5 minutters gange fra Sandvika Tog og Buss Terminal
  • 15 min med bil eller offentlig kommunikasjon fra Oslo
  • 39 minutter med Flytoget fra Gardemoen til Sandvika
  • Hotell i umiddelbar nærhet
  • For pårørende: Sandvika Storsenter/Ikea like i nærheten

Velkommen hjem til oss!