Pasienthistorier

quote
endymed-behandling-baerum-sandvika

Etter bare en uke på kremprogram for sjenerende pigmentflekker i ansiktet som jeg hadde fått etter graviditet, så jeg fantastiske resultater. Etter 3-4 uker var flekkene helt borte. Tusen takk, jeg er storfornøyd og sverger til disse produktene.

Christine Lindestad (32)
quote

Hudforbedring er like viktig som kirurgi skal man få et naturlig, ikke operert resultat. Volum tap med eget fett er bedre enn alle mulige kunstige fillere.

Dr Bunæs motto:
quote

Fantastiske mennesker, utrolig dyktige og følger opp på en eksemplarisk måte. Er overveldet over resultatet. Tusen hjertelig takk til Dr. Bugge! 

Kvinne (36)
quote

Dr. Øyvind Borch Bugge er en av få plastikkirurger i Norge som utfører kosmetisk bodylift i en og samme operasjon. Jeg fikk en flatere mage, smal midje og et løft av baken samtidig. 

Kvinne (40)
quote

Michael tok neseoperasjon hos oss i 2017 etter at han i årevis ikke hadde kunnet pustet ordentlig gjennom nesen fordi han hadde brukket den gjentatte ganger. Plagene hadde siden ungdomstiden påvirket både trening, søvn og livskvalitet..

 

Michael Jenner, 54 år
quote

Fantastiske mennesker, utrolig dyktige og følger opp på en eksemplarisk måte. Er overveldet over resultatet. Tusen hjertelig takk!

Kvinne, 56
quote

I nærmere 30 år hadde jeg irritert meg over kalkunhalsen. Jeg tok meg selv i å sitte og spille på slurva. Irritasjonen var så stor at jeg bare måtte gjøre noe. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. 

Mads Hagen, 52
quote

Jeg tok silikon i brystene, og fikset navlen min etter at den strakk seg etter graviditeten. Er fortsatt like fornøyd med det endelige resultatet. 

Linni Meister, modell, 32
quote

Her er det ikke bare dyktighet – her er det også varme og omtanke under hele prosessen du kanskje står foran. 

Dame, 51
quote

Jeg har gjennomført to operasjoner ved Bugge & Bærum Plastikkirurg – en omfattende og  dyprensende ansiktspeeling og en maxilift. Jeg er kjempefornøyd med resultatet. Legene her utfører sin kompetanse med dyp konsentrasjon og faglige, menneskelige innsikt! 

Dame, 50
quote

Legene ved klinikken har gitt meg en ny livskvaliteten i hverdagen som har betydd mye for meg som person. Jeg vil gjerne uttrykke min takknemlighet, det fortjener dere. 

Dame, 51
quote

Dr. Øyvind Borch Bugge den eneste plastikkirurgen i Norge som utfører kosmetiske bodylifts i en operasjon. Man oppnår en flat mave, smal midje og et løft av baken samtidig.

quote

Jeg kjenner til Dr Bugge og han er fantastisk dyktig. Der er du virkelig i trygge hender. – Kvinne, 23

 

quote
2019-01-15_1424

Etter to mislykkede neseoperasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Bunæs rettet alt opp. Tusen takk!  

Jan Thomas, Tv-host, designer, stylist, makeup & hair stylist.
quote

Etter behandling med filler hos hos Christine er den irriterende sinnarynken i pannen borte. Jeg er så fornøyd og føler meg fresh og fin. Jeg kommer garantert til å fortsette med fillerbehandling.

 

Kvinne 54
quote

Èn ting er å bestemme seg for å gjøre en kosmetisk endring på noe du er misfornøyd med. En annen ting er den prosessen du er inkludert i både før, under og etter et inngrep ved Bærum Plastikkirurgi. Jeg er så takknemlig, og har fått ny livsglede! 

Kvinne, 50
quote

At ørene mine sto ut, plaget meg i hele ungdommen. Jeg har aldri angret på avgjørelsen min om å få en kosmetisk korreksjon av ørene mine. Den var nøye planlagt og gjennomtenkt. – Kvinne, 27