12.
des
2018
12.12.18

Permanent fettfjerning med Zimmer

Bugge og Bærum Plastikkirurgi fjerner fettceller permanent ved å fryse ned bestemte områder på kroppen. Behandlingen tar kun 60 minutter, og du kan unngå både kirurgi og narkose for å fjerne uønsket fett.

Effektiv fettfjerning uten kirurgi

Overlege Øyvind Borch Bugge ved Bugge og Bærum Plastikkirurgi er en av de fremste plastikkirurger i Norge. På klinikken i Sandvika, har den nye behandlingsformen fått stor interesse de siste ukene etter at maskinen ble presentert under en kundekveld på klinikken.

-Zimmer fryser fettcellene i kroppen, slik at de gradvis løses opp og forsvinner. Fettvevet i huden er sensitivt for kulde, derfor vil fettcellene krystalliseres og forsvinne når de utsettes for temperaturer ned mot minus 5-10 grader, sier overlegen. Alt annet vev på kroppen tåler sterk nedkjøling godt.

Fjerner opptil 25% fett per behandling 

Mange som spiser sunt og trener, eller har gått mye ned i vekt tidligere kontakter oss for å få hjelp med områder der fettet sitter ekstra godt. Spesielt områder rundt magen og den såkalte «bilringen» er jo velkjente områder man gjerne ønsker litt ekstra hjelp med. Zimmer fettfrysing kan fjerne opptil 25% av fettcellene per behandling. Vi forholder oss til denne kliniske studien om Cryopoliolyse, som bekreftes godkjent av amerikanske FDA (Food and Drug Administration).

Etter en behandling kan man i løpet av ca. 3 uker se de første tegnene på at fettet reduseres. I løpet av de påfølgende 3-4 månedene skrumper fettområdene som er behandlet gradvis inn. Man kan ta flere behandlinger for ytterligere reduksjon av fettmengden. For å øke effekten utføres trykkbølgebehandlingen etter nedfrysningen. Fettceller på mage, ben, rygg eller armer er områder som maskinen til vanlig kan bearbeide. Man kan også oppnå en viss oppstramming av huden.

Kontakt oss for mer informasjon om fettfrysing.

Tilbake på jobb etter behandling

Sammenlignet med fettsuging eller andre kirurgiske inngrep er dette en skånsom behandling, hvor pasienten gjør unna en behandling på 60 minutter. Behandlingen skjer uten narkose, og uten noen form for fysiske inngrep. Noen vil oppleve lett rødhet/blåmerker og noe hevelse i inntil en uke etter behandling. Likevel kan man fint fortsette arbeidsdagen som normalt etter en behandling.

Få mer informasjon om behandlingen

Moderne teknologi er ikke for alle

Om du er normalvektig og har hatt en vektnedgang og ikke fått bort den siste del av det uønskede fettet, kan Zimmer være en fin løsning for deg.

Uansett behandling anbefales alltid en konsultasjon for å finne den riktige metode som er individuelt tilpasset din kropp og dine ønsker. Da maskinen fryser ned fettet er det selvsagt at eksempelvis personer med følsomhet for kulde, eller gravide bør avstå fra denne type behandling.

Gode resultater

-Det at vi kan tilby moderne behandlinger med ny teknologi er viktig for klinikken. Vi må lytte til ønsker og tilbakemelding fra våre kunder, og tilpasse oss etterspørselen, sier Dr. Bugge. Det er ikke alle som har tid eller lyst å gjøre et kirurgisk inngrep, men samtidig ønsker de gjerne å redusere fett som er vanskelig å kvitte seg med. Da kan Zimmer være den riktige løsningen.

Men som sagt, dette er en vurdering som må gjøres i samråd med klinikken og en lege. Vi i Bugge og Bærum Plastikkirurgi er veldig opptatt av et naturlig resultat, og fornøyde pasienter.

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon.

Av: Bærum Plastikkirurgi